– Βγήκαν τα αποτελέσματα πανελληνίων: Με 19.360 μόρια η Ζένια Στρατάκη από το ΕΠΑΛ Ελ. Βενιζέλου στις Μουρνιές Χανίων, κατάφερε να εισαχθεί πρώτη στην Οδοντιατρική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου και ετοιμάζει βαλίτσες για τη νέα της ζωή στην Αθήνα.

Mιλώντας στο zarpanews σημειώνει:«Αισθάνομαι πολύ χαρούμενη και ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα αλλά παράλληλα σοκαρισμένη με την σειρά επιτυχίας! Το πείσμα μου βγήκε σε καλό και πλέον αρχίζει η φοιτητική ζωή σε μια ονειρική σχολή!».

Όσο για την συμβουλή της προς τα παιδιά που ξεκινούν τώρα την Γ’ λυκείου; «Στους επόμενους θα συμβούλευα να βάζουν στόχους και να επιμένουν σε αυτούς και να μην συμβιβάζονται με κάτι λιγότερο από αυτό που θέλουν για το μέλλον τους και τα όνειρα τους».

Καλή επιτυχία ευχήθηκε ο Πιερρακάκης

Σήμερα, μπήκε τέλος στην αγωνία των φετινών υποψηφίων των Πανελληνίων Εξετάσεων, καθώς βγήκαν τα αποτελέσματα εισαγωγής στα ΑΕΙ.

Τα σημερινά αποτελέσματα να αποτελέσουν την αρχή μιας πολύ μεγάλης διαδρομής, που θα οδηγήσει στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους, ευχήθηκε προς τους υποψήφιους ο υπουργός Παιδείας, Κυριάκος Πιερρακάκης, λίγο πριν την ανακοίνωση των βάσεων.

“Τα αποτελέσματα μπορεί να δικαιώσουν τις προσπάθειές σας ή να μη φανούν αντάξια των προσδοκιών σας. Σε κάθε περίπτωση, δεν κρίνονται όλα σήμερα. Αυτό δεν είναι παρά μόνο ένα από τα πολλά επεισόδια της ζωής που έχετε μπροστά σας”, ανέφερε ο κ. Πιερρακάκης σε ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πανελλήνιες 2024: Θέματα και απαντήσεις πανελλαδικών - Εκτιμήσεις Βάσεων 2024 - Δείτε εδώ όλα τα ΝΕΑ