Εξαιρετικά υψηλό παραμένει το κόστος για μια θέση σε οργανωμένη παραλία στην Αττική με τις χρεώσεις να φτάνουν και σε τριψήφιο νούμερο σε ορισμένες περιπτώσεις, ενώ οι λουόμενοι καλούνται να προσθέσουν σε αυτή την τιμή το parking και την ελάχιστη κατανάλωση
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του mega, έως και τα 235 ευρώ μπορεί να φτάσει το κόστος για ένα σετ ομπρέλας με δύο ξαπλώστρες στην πρώτη σειρά σε πλαζ της Βουλιαγμένης.
Δείτε επίσης Ακριβεία: Αυξήσεις 3% στα ράφια των σούπερ μάρκετ
Μαζί με το πάρκινγκ και την ελάχιστη κατανάλωση, η συνολική δαπάνη μπορεί να εκτοξευθεί στα 340 ευρώ.
Χαμηλότερη είναι η τιμή χαμηλότερη αν ο λουόμενος επιλέξει να καθόσει στην τρίτη σειρά, ωστόσο ένα πλήρες πακέτο με βασικές παροχές θα φτάσει έως και 315 ευρώ.
Σε πλαζ της Γλυφάδας, η ενοικίαση ξεκινά από τα 100 ευρώ τις καθημερινές και φτάνει τα 140 ευρώ το Σαββατοκύριακο.
Ποιοι οικονομικές είναι οι πιο μακρινές παραλίες της Αττικής, όπου το συνολικό κόστος φθάνει στα 65 ευρώ.
Δείτε επίσης «ΚΟΚΚΙΝΟΣ» συναγερμός για το καλοκαίρι: Ακριβό ρεύμα, χαμηλά αποθέματα και μπλακ άουτ