Τέταρτη καταβολή έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης σε πυρόπληκτους συνταξιούχους

ipaidia thumbnail

Συνεχίζεται η διαδικασία ελέγχου των αιτήσεων και καταβολής της έκτακτης οικονομικής , ίσης με το μεικτό χρηματικό ποσό δύο μηνιαίων συντάξεων

Αύριο, Παρασκευή, θα πραγματοποιηθεί από τους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ, ΕΤΕΑΕΠ, ΜΤΠΥ) νέα καταβολή 413 διπλών συντάξεων και μερισμάτων, ύψους 565.737,76€, σε δικαιούχους συνταξιούχους βάσει αιτήσεων στις περιοχές που επλήγησαν από τις πυρκαγιές στην Αττική στις 23 Ιουλίου.

Η διαδικασία ελέγχου των αιτήσεων και καταβολής της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης, ίσης με το μεικτό χρηματικό ποσό δύο μηνιαίων συντάξεων, συνεχίζεται, όπως και η υποβολή αιτήσεων για τις λοιπές κατηγορίες των δικαιούχων (συνταξιούχοι που έχουν δευτερεύουσα κατοικία ή φιλοξενούνται, κατά την έννοια της φορολογίας εισοδήματος, σε κατοικία στις πληγείσες περιοχές ή υπέστησαν βαρύ τραυματισμό λόγω των καταστροφών).

Οι αιτούντες μπορούν να ενημερώνονται για την πορεία υλοποίησης των αιτημάτων τους μέσω του τηλεφωνικού κέντρου του ΕΦΚΑ (1555) κατά απόλυτη προτεραιότητα.

• Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της κυβέρνησης, προκειμένου να ενημερωθούν για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά

ip[
Exit mobile version