Στον δικό του κόσμο ο Παπαδημητρίου: Δεν ξέρω για μισθούς 200 ευρώ, ξέρω πως η ανεργία μειώνεται και ξεκίνησε η ανάπτυξη

Δεν γνωρίζω για μισθούς των 200 ευρώ, δεν τεκμηριώνεται, αντίθετα γνωρίζω πως η ανεργία μειώνεται και πως έχει ξεκινήσει η ανάπτυξη υποστήριξε σήμερα Δευτέρα ο υπουργός Οικονομίας Δημήτρης Παπαδημητρίου και πρόσθεσε πως δεν υπάρχει θέμα αφορολόγητου, ανασκευάζοντας πλήρως όσα είχε δηλώσει χθες κατά την διάρκεια επίσκεψής του στα Τρίκαλα.

Η κυβέρνηση δεν θα ψηφίσει νέα μέτρα για το 2019, δεν υπάρχει θέμα μείωσης αφορολόγητου, υποστήριξε σήμερα το πρωί ο κύριος Παπαδημητρίου μιλώντας στον Ant1 και διευκρίνισε: «αυτό που βγήκε δεν ήταν αυτό που ήθελε να βγει, δεν χρησιμοποίησα σωστές εκφράσεις».

Η κυβέρνηση έχει μια πάγια θέση στο ζήτημα, αλλά δεν έχω δει την επιστολή Τσακαλώτου και δεν ξέρω ποιο θα είναι το περιεχόμενό της, πρόσθεσε ακόμα ο κύριος Παπαδημητρίου.

Δεν τεκμηριώνεται αυτό που μου λέτε πως υπάρχουν μισθοί των 200 ευρώ, δεν τα έχω αυτά τα στοιχεία, υποστήριξε ακόμα ο υπουργός Οικονομίας που αντέτεινε πως αυτό που βλέπει είναι πως η ανεργία έχει μειωθεί, πως υπάρχει ανάπτυξη που ξεκίνησε το τρίτο τρίμηνο του 2016, όταν άρχισε η αλλαγή του ρυθμού και πως προβλέπεται ανάπτυξη για το 2017 στο 2,8%.

Η κυβέρνηση προσπαθεί να δημιουργήσει το δημοσιονομικό περιβάλλον ώστε να μειώσει την φορολογία, κατέληξε ο κύριος Παπαδημητρίου.

Η πρώτη δήλωση Παπαδημητρίου από τα Τρίκαλα για το αφορολόγητο:

ip[
Exit mobile version