SMS 13032: Πώς ψωνίζετε σε κατάστημα – Τι ισχύει για τα σούπερ μάρκετ

: Ξεκίνησε χθες ξανά η λειτουργία των καταστημάτων, μετά από δυο μήνες με τους καταναλωτές να μπορούν να ψωνίσουν είτε με είτε με click inside.

Διευκρινίσεις για το άνοιγμα του έχει δώσει ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης

Για τις αγορές σε σούπερ μάρκετ οι πολίτες θα πρέπει να στέλνουν sms «2» στο ενώ συνεχίζει να ισχύει ο περιορισμός των μετακινήσεων των 2 χιλιομέτρων από το σπίτι μας.

«Δεν επιτρέπεται να πάμε για παράδειγμα από την Αγία Παρασκευή σε στη Γλυφάδα αλλά ούτε και στη Βαρβάκειο» είπε ο κ. Σταμπουλίδης.

Όσον αφορά στα καταστήματα λιανεμπορίου, θα πρέπει να στέλνουν οι καταναλωτές μήνυμα στο.

Συγκεκριμένα, όπως εξήγησε ο κ. Σταμπουλίδης, πρώτα θα πρέπει να κλείνουμε ραντεβού με το που θα πάμε για ψώνια και αφού λάβουμε μήνυμα από αυτό στο οποίο θα περιγράφεται ακριβώς η ημέρα και η ώρα που έχουμε ραντεβού- στη συνέχεια θα στέλνουμε μήνυμα στο 13032 με το όνομά μας, για να λάβουμε έγκριση η οποία ισχύει για τρεις ώρες.

Στην περίπτωση αυτή, δηλαδή του SMS , ο πολίτης θα πηγαίνει σε οποιοδήποτε σημείο βρίσκεται το κατάστημα, χωρίς τον περιορισμό της διαδημοτικής μετακίνησης ή των 2 χιλιομέτρων. Θα υπάρχει όμως «κόφτης» στο δεύτερο μήνυμα μέσα στην ίδια μέρα.

ip[
Exit mobile version