– Το σύστημα θα τρέξει σήμερα νωρίς το πρωί, σύμφωνα με τον ΠΑΣΑΔ – Αναμένονται, σύμφωνα με πληροφορίες του , κοντά στις 30.000 προσλήψεις αναπληρωτών – Η ανακοίνωσή τους θα έχει πραγματοποιηθεί  μέχρι το μεσημέρι .

Σύμφωνα με τον ΠΑΣΑΔ, ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ η κατανομή στον κλάδο θα κινηθεί ΠΕΡΙΠΟΥ ως εξής:

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕ70: 2100 +-10
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ: 5025 +-10
ΕΙΔΙΚΑ-ΣΜΕΑΕ: 510+-5
ΚΕΔΑΣΥ: 90+-5
ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΑ-ΦΥΛΑΚΕΣ: 20+-3

Ελπίζουμε ότι θα διαψευστούμε αναφορικά με την κατανομή που αναρτούμε, καθώς η κυβέρνηση που “θα στηρίξει τον ευαίσθητο θεσμό της Ειδικής Αγωγής” φαίνεται να επιλέγει να προβεί σε προσλήψεις περίπου 1200 ΛΙΓΟΤΕΡΩΝ εκπαιδευτικών σε σχέση με την περσινή Α’ Φάση κι ενώ οι εγκεκριμένες διαγνώσεις για την παράλληλη στήριξη από τα ΚΕΔΑΣΥ είναι αρκετά περισσότερες.
Για οτιδήποτε νεότερο θα επανέλθουμε.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΠΑΣΑΝ, καθυστερεί η ανακοίνωση των ονομάτων – Η , τελικά, αναμένεται να «τρέξει» την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου – Δείτε την ανακοίνωση του ΠΑΣΑΝ:

«Δυστυχώς, μόλις ενημερώθηκαμε πως η φάση θα τρέξει αύριο, Παρασκευή 1/9, και θα ακολουθήσει η ανακοίνωση των ονομάτων αργότερα την ίδια ημέρα».

Επιπλέον, σύμφωνα με ενημέρωση από τον αιρετό κ. Νίκο Φασφαλή:

« Έγινε υπολογισμός των κενών μετά από τις αποσπάσεις & σήμερα το πρωί θα τρέξει το σύστημα για την πρόσληψη αναπληρωτών!»