Επισημάνσεις για τα λειτουργικά κενά και τη συμπλήρωση της. Ακολουθούν οι επισημάνσεις του εκπαιδευτικού Λεωνίδας Τσιαντούλας και οι Οδηγίες των ΕΛΕ

Α. Επισημάνσεις εκπαιδευτικού

Υστατη προσπάθεια πριν το !

Κανένας αναπληρωτής δεν ξέρει πως θα δοθούν τα λειτουργικά κενά, άλλωστε οι αναπληρωτές παίρνουν αυτά που απομένουν μετά τις τοποθετήσεις των νεοδιόριστων, τις αποσπάσεις από πυσδε σε πυσδε και τις αποσπάσεις εντός πυσδε! Ολα αυτά είναι σε εκκρεμότητα! Ακόμα θα υπάρξουν και άλλα κενά και σίγουρα πολλά απά άδειες!

Μη κάνετε υπολογισμούς που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθος δήλωση! Ο χρυσός κανόνας είναι: Δηλώνω ότι θέλω, αισθάνομαι και μπορώ, μη σπάτε το κεφάλι σας καλοκαιριάτικα!

Υ.Γ Το μόνο σίγουρο κάθε χρόνο είναι τα επίσημα οργανικά κενά που υπάρχουν και δίνονται απά την εγκύκλιο μετατάξεων κάθε Μάρτιο! Ολα τα άλλα για αναπληρωτές, μεταθέσεις, αποσπάσεις και διορισμούς είναι ΜΗ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΑ!

 

Β. Οδηγίες δήλωσης περιοχών των ΕΛΕ Ελεύθεροι Εκπαιδευτικοί (ΕΛΕ) – Ανεξάρτητη Παράταξη Δηλώσεις περιοχών

Ξεκίνησε εδώ και κάποιες ώρες στο OPSYD η υποβολή δηλώσεων περιοχών για πρόσληψη αναπληρωτών. Η προθεσμία των δηλώσεων περιοχών λήγει στις 25/8/23 23:59. Από εκεί και πέρα δεν θα υπάρχει δυνατότητα δηλώσεων.

Σημαντικά σημεία

1. Όσοι ανήκουν σε πολλούς κλάδους, μπορούν να κάνουν ισάριθμες δηλώσεις περιοχών.

2. Κάθε αίτηση θα πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 1 περιοχή πρόσληψης.

3. Όσοι ΠΕ70 θέλουν να εργαστούν σε ΔΥΕΠ θα πρέπει να δηλώσουν το αντίστοιχο κουτάκι.

4. Όσοι ΠΕ6Ο & ΠΕ7Ο θέλουν να εργαστούν σε κενά ΣΜΕΑΕ/Τ.Ε, χωρίς προσόντα στην ΕΑΕ, θα πρέπει να δηλώσουν το αντίστοιχο κουτάκι.

5. Με την ολοκλήρωση της αίτησης καλό θα είναι να κάνετε εξαγωγή σε pdf ώστε να έχετε κάποιο αποδεικτικό στοιχείο. Προσοχή να αναγράφεται ο αριθμός πρωτοκόλλου.

6. Μπορούν να γίνουν όσες τροποποιήσεις θέλετε μέχρι τη λήξη της προθεσμίας (25/8, 23:59). Υπόψη, δε θα υπάρχει νέος αριθμός πρωτοκόλλου. Σε κάθε τροποποίηση μην ξεχνάτε να κάνετε εξαγωγή σε pdf.

7. Αν για κάποιον λόγο κάνετε απενεργοποίηση της αίτησης, δεν υπάρχει δυνατότητα νέας υποβολής. Οπότε ΜΗΝ προβείτε σε κάτι τέτοιο αν νομίζετε ότι έτσι θα τροποποιηθεί η αίτηση. Καλά αποτελέσματα σε όλους τους υποψήφιους.

Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε απορία.

Παπαδόπουλος Τηλέμαχος, Αιρετός ΠΥΣΠΕ Ηρακλείου Στουμπίδη Άννα, αν. Αιρετός ΠΥΣΠΕ Ηρακλείου Λαμπρογιαννάκης Θεόφιλος, Αιρετός ΑΠΥΣΠΕ Κρήτης Μπιμπισίδης Αθανάσιος, αν. Αιρετός ΑΠΥΣΠΕ Κρήτης Τάσιου Ιωάννης, Γ. Γραμματέας ΣΕΠΕ Ν. Ηρακλείου «Δ. Θεοτοκόπουλος» Αμπατζής Βασίλειος, μέλος ΣΕΠΕ Ν. Ηρακλείου «Δ. Θεοτοκόπουλος»