Πρυτανεία Οικονομικού Πανεπιστήμιου: « Έκνομες, βίαιες και αντιδημοκρατικές ενέργειες δεν έχουν θέση στο δημόσιο πανεπιστήμιο»

Ôï êôÞñéï ôïõ Ïéêïíïìéêïý Ðáíåðéóôçìßïõ Áèçíþí ôçí ÔåôÜñôç 8 Íïåìâñßïõ 2017. Óå ôåôñÜùñç äéáêïðÞ ôçò åêðáéäåõôéêÞò ëåéôïõñãßáò ôïõ éäñýìáôïò, áðü ôéò 11:00 ìÝ÷ñé ôéò 15:00 ôï ìåóçìÝñé ôçò ÔåôÜñôçò, ðñï÷þñçóå ç Óýãêëçôïò ôçò ÁÓÏÅÅ, óå Ýíäåéîç äéáìáñôõñßáò ãéá ôçí êáôÜóôáóç ðïõ åðéêñáôåß ìå ôçí ðáñïõóßá ôïîéêïìáíþí óôïõò ÷þñïõò ôïõ éäñýìáôïò. (EUROKINISSI/ÃÉÁÍÍÇÓ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ)

Πρυτανεία « Έκνομες, βίαιες και αντιδημοκρατικές ενέργειες δεν έχουν θέση στο δημόσιο πανεπιστήμιο». Αυτό αναφέρει σχετική ανακοίνωση, για όσα συνέβησαν το πρωί της Πέμπτης.

Ειδικότερα, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Τέτοιες έκνομες, βίαιες και αντιδημοκρατικές ενέργειες δεν έχουν θέση στο δημόσιο Πανεπιστήμιο. Η ακαδημαϊκή ελευθερία, ο σεβασμός της ζωής και της προσωπικότητας, και η δημοκρατία, είναι θεμελιώδεις και αδιαπραγμάτευτες αξίες του Πανεπιστημίου. Η πανεπιστημιακή κοινότητα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών θα συνεχίσει να αγωνίζεται με σθένος και αφοσίωση για τη διασφάλιση της δημοκρατικής και εύρυθμης λειτουργίας του».

ip[
Exit mobile version