Πολύτεκνοι σε Τσακαλώτο: Έλα να ζήσεις τα παιδιά σου με τα δικά μας λεφτά

ipaidia thumbnail

Σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση για την περικοπή των ασκούν οι εκπρόσωποι των στην Βουλή κατά την ακρόαση των φορέων στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή που επεξεργάζεται το .

Η οργή των ομοσπονδιών τρίτεκων και πολύτεκων οικογενειών φαίνεται πως αυξήθηκε μετά τις τελευταίες τοποθετήσεις του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη που υποστήριξε πως και ο ίδιος είναι τρίτεκνος αλλά πρέπει να στηριχθούν οι οικογένειες με ένα και δύο παιδιά που είναι περισσότερες.

«Ξέρετε ποιους τιμωρείτε; Υπαλλήλους ιδιωτικούς και δημόσιους. Υπάρχει περίπτωση με τα μέτρα που παίρνετε να γεννηθούν σε μια οικογένεια 3 παιδιά; Δεν θα είστε υπουργός όταν θα δούμε τις επιπτώσεις των ρυθμίσεών σας» ανέφερε ο ίδιος σε άλλο σημείο για να προσθέσει «Κάνω έκκληση στον πρωθυπουργό. Πριν από 5 χρόνια φτιάχτηκε επιτροπή και υπογράψαμε – πιθανόν να υπογράψατε και εσείς –  έκθεση για την στήριξη των τρίτεκνων. Σήμερα μας τιμωρείτε βάζοντας τεκμαρτά εισοδήματα. Δεν λέτε ότι τα επιδόματα αυτά θα φορολογηθούν. Παίρνετε απόφαση κατά της γέννησης τριών παιδιών».

ip[
Exit mobile version