Επιστολή υποψηφιου με το νέο σύστημα στις έλαβε το . «Για να υπάρξει ενίσχυση της οικονομίας χτυπάνε εμάς που είμαστε η νέα γενιά των επόμενων χρόνων…» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά η επιστολή του:

Ως τελειόφοιτος μαθητής της Γ Λυκείου και μετά την ολοκλήρωση των πανελλαδικών εξετάσεων συμπέρανα πως ύστερα από αυτό το αποτελέσμα αδίκος μπήκα στη διαδικασία να διαβάζω κάθε μέρα και να αυξάνω τα ποσοστά του άγχους μου.Τα αποτελέστα ήτανε λυτρωτικά συγκέντρωσα κάτω απο 6000 μόρια ενώ η απόδοση μου κυμαίνονταν περίπου ανάμεσα στα 10.000 με 13.000 μόρια.Εκτός από εμένα και το 50% πήγε κάτω από τη βάση.Η γενιά του 2020 έχει δεχτεί πολλά χτυπήματα,με ένα από αυτά οι βαθμοί των πανελληνίων,αναμένοντας και τις βάσεις των σχολών με άγχος και αγωνία και με υψηλό φόβο,διότι κυριαρχεί ακόμα ο φόβος της αποτυχίας.

Αναμένουμε την ημέρα των αποτελεσμάτων.
Ακόμη ένα πρόβλημα και που ενόχλησε πως πριν την έναρξη των εξετάσεων αναφέρανε πως 9 στους 10 και γενικά όλοι θα εισαχθούν κάπου.Αυτές τις μέρες αναφέρονται πολλοί πως οι θα μειωθούν εως και 1500 μονάδες,με αποτέλεσμα οι μισοι να μην περάσουν.

Στόχος όπως φαίνεται και ακόμα πολλοί δεν κατάλαβαν πως όλα γίνονται για να ενισχυθούν τα ιδιωτικά πανεπιστήμια,ενώ γνωρίζουν πως οι περισσότεροι δεν έχουν χρήματα,αλλά ξέρουν πως ο έλληνας θα κάνει τα πάντα για να σπουδάσει το παιδί του.
Και ύστερα αναρωτιούνται γιατί οι νέοι τελικά αποχωρούν από τη χώρα.

Για να υπάρξει ενίσχυση της οικονομίας χτυπάνε εμάς που είμαστε η νέα γενιά των επόμενων χρόνων…
Καλά σε όλους,ένα γεγονός που θα περάσει όπως και τα υπόλοιπα που έχουμε δεχθεί

Υποψήφιος με το νέο σύστημα..
Γενιά 2020