Οι νέες εκσυγχρονισμένες ψηφιακές υπηρεσίες της Επιτροπής Ανταγωνισμού

ΑΣΕΠ: Έρχονται ΝΕΕΣ προσλήψεις - Δείτε σε ποιό Υπουργείο

Εκσυγχρονισμένες ψηφιακές υπηρεσίες σε επιχειρήσεις, δημόσιους φορείς και πολίτες, προσφέρει από σήμερα μέσω της ιστοσελίδας της η Επιτροπή Ανταγωνισμού.

Οι νέες ψηφιακές υπηρεσίες της Επιτροπής Ανταγωνισμού, που θα παρέχονται στις επιχειρήσεις, στους πολίτες και στις λοιπές δημόσιες υπηρεσίες, στοχεύουν, ειδικά στη δύσκολη αυτή περίοδο της πανδημίας COVID-19, στη διενέργεια ηλεκτρονικά όλων των διαδικαστικών θεμάτων που τους αφορούν ή τους απασχολούν ή/και τη συλλογή εγγράφων και πληροφοριών που σχετίζονται με το έργο της Αρχής, χωρίς την ανάγκη φυσικής παρουσίας ή/και τηλεφωνικών συνδιαλέξεων. Περαιτέρω μέσω εφαρμογής οι συναλλασσόμενοι με την επιτροπή θα έχουν τη δυνατότητα να κλείσουν τηλέ-συνάντηση με στελέχη της για τα θέματα που τους απασχολούν. Συγκεκριμένα, οι ψηφιακές υπηρεσίες αφορούν σε :

* Ηλεκτρονική υποβολή αιτήματος για τηλέ-συνάντηση / τηλέ-διάσκεψη με στελέχη της Επιτροπής Ανταγωνισμού

* Ηλεκτρονική υποβολή καταγγελίας με χρήση του εντύπου καταγγελιών.

* Γνωστοποίηση πράξης συγκέντρωσης ηλεκτρονικά με χρήση του σχετικού εντύπου γνωστοποίησης.

* Ηλεκτρονική υποβολή αίτησης παρέκκλισης από τις υποχρεώσεις των επιχειρήσεων για αναστολή πραγματοποίησης συγκέντρωσης.

* Ηλεκτρονική υποβολή πρότασης δεσμεύσεων.

* Ηλεκτρονική υποβολή παρέμβασης σε υπόθεση ως τρίτος

* Ηλεκτρονική υποβολή αιτήματος (από δημόσιους φορείς) / ερωτήματος για παροχή γνωμοδότησης επί ζητημάτων ελεύθερου ανταγωνισμού.

* Δυνατότητα ηλεκτρονικής ενημέρωσης περί καταβολής του τέλους 1/000 του άρ. 17 του ν. 3959/2011 και υποβολής αίτησης επιστροφής του.

* Ηλεκτρονική υποβολή γενικών ερωτημάτων.

ip[
Exit mobile version