ΟΑΕΔ – Κοινωνικός Τουρισμός 2019: Πότε ανακοινώνονται τα αποτελέσματα

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το Λογαριασμό Αγροτικής Εστίας (ΛΑΕ) έτους 2020 του ΟΠΕΚΑ, με έμφαση στον κοινωνικό τουρισμό και τις παιδικές

| Έως και αύριο Τετάρτη, 3 Ιουλίου, αναμένεται η ανάρτηση στον ιστότοπο του () των προσωρινών για τον Κοινωνικό Τουρισμό 2019.

Σύμφωνα με την συνήθη διαδικασία, ο θα αναρτήσει προσωρινούς πίνακες δικαιούχων και παρόχων καθώς και πίνακες αποκλειομένων.

Το διακοπών λαμβάνουν 140.000 ωφελούμενοι.

Χρήσιμα στοιχεία

-Η επιταγή (voucher) χορηγείται δωρεάν
-Οι διακοπές με το πρόγραμμα επιδότησης μπορούν να πραγματοποιηθούν από την 1 Αυγούστου 2019 έως τις 31 Ιουλίου 2020 σε τουριστικά καταλύματα του Μητρώου Παρόχων του . Οι διακοπές θα έχουν διάρκεια: από 1 έως 10 διανυκτερεύσεις, όταν επιλεχθούν για διακοπές τουριστικά καταλύματα των νήσων Λέσβου, Λέρου, Σάμου, Χίου και Κω ή από 1 έως 5 διανυκτερεύσεις, όταν επιλεχθούν για διακοπές τουριστικά καταλύματα της υπόλοιπης Ελλάδας

Μετά την ανάρτηση των οριστικών αποτελεσμάτων χορήγησης voucher, οι δικαιούχοι οφείλουν να προσέξουν τα εξής:

– Οι δικαιούχοι δεν χρειάζεται να προσέρχονται στις υπηρεσίες του για την παραλαβή οποιουδήποτε εντύπου που να πιστοποιεί την επιλογή τους για τη συμμετοχή στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.

– Η διαδικασία γίνεται ηλεκτρονικά με τη χρήση της Επιταγής Κοινωνικού Τουρισμού.

– Η Επιταγή είναι ένας μοναδικός αριθμός για κάθε δικαιούχο και κάθε ωφελούμενο ξεχωριστά, ο οποίος μπορεί να ενεργοποιηθεί έως και τη λήξη του προγράμματος, το επόμενο έτος.

ip[
Exit mobile version