Νέα ωράριο για μίνι μάρκετ και ψιλικατζίδικα – Τι ώρα θα κλείνουν

Ποιά είναι τα νέα ωράρια για μίνι μάρκετ και ψιλικατζίδικα . Σε εφαρμογή μπαίνει από σήμερα το βράδυ και η αλλαγή στο ωράριο των τα οποία θα κλείνουν πλέον στις 20:30.

Νέα ωράριο για μίνι μάρκετ και ψιλικατζίδικα από σήμερα

Αυτό ανέφερε σχετικά ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, απαντώντας σε ερωτήσεις τηλεθεατών. Τα μοναδικά που θα είναι ανοιχτά είναι τα περίπτερα.

Σήμερα δημοσιεύτηκε επίσης και η ΚΥΑ με τα νέα περιοριστικά μέτρα που θα ισχύσουν έως στις 30 Νοεμβρίου.

Από σήμερα, μεταξύ άλλων, ισχύουν τα εξής:

Τα καταστήματα τροφίμων (π.χ. , μίνι μάρκετ, φούρνοι, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία), τα φαρμακεία και τα συνεργεία αυτοκινήτων θα λειτουργούν έως τις 20:30.

Ειδικά, για τις υπεραγορές τροφίμων (σούπερ μάρκετ) και τα μίνι μάρκετ διευκρινίζεται ότι μπορούν να παρέχουν τις υπηρεσίες delivery και μετά τις 20:30 και έως τη 1 μετά τα μεσάνυχτα.

Τα περίπτερα μπορούν να λειτουργούν καθ’ όλο το 24ωρο.

Σημειώνεται ότι την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020 αναστέλλεται η λειτουργία κάθε εμπορικού καταστήματος που λειτουργεί σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 16 του ν. 4177/2013 (Α’ 173).

Το νέο ωράριο των σούπερ μάρκετ

Το νέο ωράριο των σούπερ μάρκετ από σήμερα, 13 Νοεμβρίου θα είναι το εξής:

Ποια προϊόντα δεν πωλούνται πλέον στα σούπερ μάρκετ

Μετά την αναστολή λειτουργίας του λιανεμπορίου η κυβέρνηση αποφάσισε πως απαγορεύεται η πώληση στα καταστήματα τροφίμων, τα φαρμακεία και τα συνεργεία αυτοκινήτων, με εξαίρεση το ηλεκτρονικό εμπόριο, τα εξής προϊόντα:

ip[
Exit mobile version