Τεράστια οργή επικρατεί στο περιβάλλον της δολοφονημένης γυναίκας στην Καβάλα, η οποία έφυγε από τη ζωή από τα χέρια του συζύγου της.

Μιλώντας στο Live News του MEGA, ο δικηγόρος της οικογένειας, Μανώλης Βονικάκης, τόνισε ότι ο συζυγοκτόνος έχει βγει από το νοσοκομείο αφού είναι καλά στην υγεία του.

Παράλληλα, ο δικηγόρος έκανε γνωστό ότι τα παιδιά είναι σε καλά χέρια, τα έχει αναλάβει ο θείος τους, ο αδερφός της Άιντα, ο Αρτούρο Παπαδόπουλος, ο οποίος ήρθε από τις ΗΠΑ.

«Από τις πρώτες ενέργειες που θα κάνουμε όταν κατακαθίσει λίγο ο κουρνιαχτός, θα είναι να ζητήσουμε την επιμέλεια των δύο ανήλικων παιδιών για να δοθούν στον παππού και στη γιαγιά ή αν είναι δυνατό στον θείο», αποκάλυψε και έκανε γνωστό ότι ο θείος θέλει να πάρει στην Αμερική τα παιδιά.

«Πρώτη φορά σε εσάς θα το δηλώσω, ο άνθρωπος αυτός αυτοτραυματίστηκε για πρώτη φορά, όπως προκύπτει από όλα τα στοιχεία, στις 12 παρά πέντε», κάνοντας λόγο για ψεύτικη απόπειρα αυτοκτονίας.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης γυναίκας αναφερόμενος στο χρονικό της στυγερής το απόγευμα της Πέμπτης, αποκάλυψε ότι το έγκλημα ήταν προμελετημένο καθώς «ο δράστης στραγγάλισε την 43χρονη με το ένα χέρι».

«Τρεις ώρες ήταν μέσα στον χώρο και περίμενε να σκοτεινιάσει! Περίμενε στωικά να πέσει το σκοτάδι για να μπορέσει να φύγει. Είχε σχέδιο απόλυτης απομάκρυνσης από το σημείο . Τα γεγονότα δείχνουν άνθρωπο ο οποίος είχε απόλυτη νηφαλιότητα», υποστήριξε ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης 43χρονης που δολοφονήθηκε από τον 55χρονο σύζυγό της