Ηλιόπουλος: Το εμβόλιο να μη γίνει άλλοθι για τη μη στήριξη του δημόσιου συστήματος υγείας

Για πλήρη αποτυχία της κυβέρνησης στη διαχείριση της , τη στιγμή που μέσα σε ενάμιση μήνα θρηνούμε πάνω από 3.000 ανθρώπινες απώλειες, κάνει λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Νεολόγος των Πατρών».

Δεν πρόκειται για παραλείψεις, αλλά για «επικίνδυνη και συνειδητή ‘ανεμελιά’ του ίδιου του πρωθυπουργού, ο οποίος προσπάθησε το καλοκαίρι να πείσει τους πάντες ότι τελειώσαμε με τον κορωνοϊό, χωρίς να λάβει έγκαιρα τα απαραίτητα μέτρα”.

Όσον αφορά το , υποστηρίζει ότι «θα ήταν ευχής έργον να το κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότεροι πολίτες για να ξεπεράσουμε γρηγορότερα την πανδημία, όμως ο προγραμματισμός της κυβέρνησης φαίνεται ότι είναι «διάτρητος», καθώς «ο κ. Πέτσας τέλη Νοεμβρίου είχε ανακοινώσει πως θα έρχονταν 2 εκ. εμβόλια το μήνα από τον Ιανουάριο» ενώ τελικά ενημέρωσε τους πολίτες ότι θα έρθουν «μόλις 300.000 εμβόλια…Εδώ έχουμε να κάνουμε με ωμό εμπαιγμό των πολιτών…

Είναι εγκληματική η επιλογή της κυβέρνησης να μετατρέψει το εμβόλιο σε άλλοθι για να μην πάρει σήμερα τα απαραίτητα μέτρα για την ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας».

ip[
Exit mobile version