Έρχονται προσλήψεις πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής σε ΟΤΑ

Οι α΄ και β΄ βαθμού, ΝΠΔΔ, ΝΠΙΔ αυτών καλούνται να στείλουν τα αιτήματά τους για την έγκριση θέσεων Πτυχιούχων (Π.Φ.Α.), στο πλαίσιο των Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους (ΠΑγΟ), περιόδου 2018-2019. Αυτό ζητά με έγγραφό του προς τους 325 Δήμους και τις 13 Περιφέρειες της Χώρας, το Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού.

Για την έγκριση της του προσωπικού αυτού και την κατανομή των εγκεκριμένων θέσεων ανά φορέα, θα εκδοθεί Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) των Υπουργών Πολιτισμού & Αθλητισμού, Εσωτερικών, Διοικητικής Ανασυγκρότησης και Οικονομικών.

Επίσης, οι Αιτήσεις – Προτάσεις Υλοποίησης Π.Α.γ.Ο. περιόδου 2018-19, θα πρέπει να κατατεθούν στο Τμήμα Σχεδιασμού, Παρακολούθησης και Ελέγχου Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους, όπως προβλέπεται στο άρθρο 7 του Οργανωτικού Πλαισίου ΠΑγΟ, έως 31/5/2018.

Τέλος, στο ίδιο έγγραφο τονίζεται ότι, η ΓΓΑ για την κάλυψη των αναγκών ενσωμάτωσης ευαίσθητων κοινωνικά ομάδων, για την περίοδο 2018-19, θα δώσει έμφαση στα ΠΑγΟ που απευθύνονται στους Ρομά.

[embeddoc url=”https://www.ipaidia.gr/wp-content/uploads/2018/03/anoigoun-proslipseis-ptixiouxon-fisikis-agogis-se-ota-ota-fusikh-agwgi.pdf” download=”all”]

ip[
Exit mobile version