Επίδομα παιδιού: Πότε πληρώνεται – Όσα πρέπει να ξέρετε

ΟΠΕΚΑ - Πληρωμές: Την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου καταβάλλονται όλα τα επιδόματα και οι παροχές

: Στις 25 και 26 Σεπτεμβρίου θα καταβληθεί η επόμενη δόση του επιδόματος παιδιού από τον .

Από τη στιγμή που κάποιοι δεν πληρώθηκαν τη δόση του Ιουλίου θα πάρουν αναδρομικά τα χρήματα στην επικείμενη , εφόσον έχουν διασταυρωθεί οι προϋποθέσεις καταβολής.

Μετά την υποβολή της αίτησης, εφόσον πληροίτε τα κριτήρια του επιδόματος εμφανίζεται, στην αρχή της αίτησης όταν κάνετε προβολή, το μήνυμα: «Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία είστε δικαιούχους του επιδόματος παιδιού και υπολογίζονται τα παρακάτω ποσά».

Η αίτηση πρέπει να υποβληθεί, εφόσον έχει ολοκληρωθεί η συμπλήρωση της ως προς τα λοιπά. Μόνο μετά την υποβολή της, η αρμόδια υπηρεσία του μπορεί να ελέγξει το επισυναπτόμενο δικαιολογητικό και να το εγκρίνει ή μη.

Μπορείτε να παρακολουθείται την πορεία της σας, μέσω της πλατφόρμας κάνοντας προβολή της αίτησης για να διαπιστώσετε αν έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος, αν έχει εγκριθεί ή όχι το επισυναπτόμενο και για ποιο λόγο.

Για να προσθέσετε νέο μέλος: Κάνετε προβολή της ήδη υποβληθείσας αίτησης και πατάτε το κουμπί Δημιουργία Τροποποιητικής Αίτησης-Υπεύθυνης Δήλωσης (Α21). Στην νέα αίτηση πατάτε το κουμπί Προσθήκη Τέκνου και καταχωρείτε το επώνυμο (όχι μικρό όνομα ) και τον ΑΜΚΑ του παιδιού, στην συνέχεια ακολουθείτε τις οδηγίες της πλατφόρμας.

ip[
Exit mobile version