: Αντίστροφη μέτρηση για τις πληρωμές –  Αρχές του έτους ανοίγει η πλατφόρμα για το των 400 ευρώ που θα δοθεί σε επιστήμονες και

Επίδομα 400 ευρώ: Όσα  πρέπει να ξέρετε στο ipaidia.gr

Θα ανοίξει τις επόμενες μέρες η ειδική πλατφόρμα για να δοθούν 50 εκατομμύρια ευρώ σε επιστήμονες κι ελεύθερους επαγγελματίες που έχουν πληγεί από τον κορονοϊό. Πρόκειται για κατηγορίες εργαζομένων, που είναι από τις… παραμελημένες των κορονο-βοηθημάτων, καθώς έχουν λάβει μόνο ένα της τάξης των 400 ευρώ από την αρχή της πανδημίας.

Βασιλακόπουλος για άνοιγμα σχολείων: Ενέχει ρίσκο

Μείωση ενοικίου: Τι θα ισχύσει για τους μήνες Ιανουάριο – Φεβρουάριο

MyCar: Κατάθεση πινακίδων – Τέλη κυκλοφορίας – Η διαδικασία

Κεραμέως: Οι εκπαιδευτικοί θα εμβολιαστούν πριν το γενικό πληθυσμό

είναι γιατροί, δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, δικαστικοί επιμελητές, οδοντίατροι, κτηνίατροι, οικονομολόγοι, λογιστές. Για να λάβουν το επίδομα 400 ευρώ, θα πρέπει να υποβάλλουν υπεύθυνη δήλωση με τα εισοδήματα Απρίλη-Δεκέμβρη 2020. Κι αυτό, γιατί δεν μπορούν να αντληθούν τα στοιχεία τους από το Taxis μιας και δεν έχουν γίνει οι δηλώσεις του 2020.

Θα παίξει μεγάλο ρόλο, στο αν θα το λάβουν όλοι ή αν θα μπουν εισοδηματικά κριτήρια. Το δεύτερο σενάριο θα τεθεί σε εφαρμογή αν υπερκαλυφθεί το ποσό των 50 εκατ. ευρώ από τους αιτούντες το επίδομα.