Δραγασάκης: Δεν υπάρχει ούτε δρόμος, ούτε τρόπος επιστροφής στο παρελθόν

«Η αποσύνθεση του παλιού συστήματος είναι οριστική.Δεν υπάρχει ούτε δρόμος, ούτε τρόπος επιστροφής στο παρελθόν» ανέφερε απόψε ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης από το εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου Ηρακλείου όπου μίλησε για τα δύο χρόνια κυβέρνησης της Αριστεράς.

Συνεχίζοντας ο κ. Δραγασάκης τόνισε «Γι’ αυτό και η αποσύνθεση του παλιού συστήματος είναι οριστική. Δεν υπάρχει ούτε δρόμος, ούτε τρόπος επιστροφής στο παρελθόν. Κάθε προσπάθεια παλινόρθωσης του παλιού καθεστώτος θα είναι από τη φύση της αντιδραστική. Θα οδηγεί σε αντιδράσεις των κατεστημένων συμφερόντων που θέλουν να διατηρήσουν τα προνόμιά τους».
Σύμφωνα με τον ίδιο υπήρξαν και υπάρχουν δυσκολίες και εμπόδια, λάθη και απογοητεύσεις, όμως όλα αυτά, είπε, πρέπει να τα συζητήσουμε και να τα αντιμετωπίσουμε κοιτώντας μπροστά. Καμία επιστροφή στο παρελθόν, οποία μορφή και αν πάρει, δεν μπορεί να αποτελέσει διέξοδο. Γι’ αυτό και προσωπικά πιστεύω πως όταν έρθει η ώρα η μεγάλη πλειοψηφία του λαού θα πει όχι σε κάθε μορφή δεξιάς παλινόρθωσης, γιατί αυτή θα ισοδυναμεί με κοινωνική οπισθοδρόμηση ανέφερε.

ip[
Exit mobile version