ΑΣΕΠ: Δείτε πού ανοίγουν πάνω από 100 θέσεις εργασίας

7.000 προσλήψεις-εξπρές - Θέσεις μονίμων σε Δημόσιο, δήμους και περιφέρειες - Προτεραιότητα στον χώρο της Υγείας - Οι 4.276 θέσεις αφορούν πτυχιούχους Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, οι οποίοι θα καταλάβουν θέσεις ευθύνης σε δήμους, περιφέρειες και κεντρικές υπηρεσίες υπουργείων

– Με την αποστολή στο ΑΣΕΠ,,  της πρόσκλησης για την πρόσληψη προσωπικού με σύναψη σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου, εκκίνησε ο ΟΑΣΘ τη διαδικασία για την πρόσληψη 150 ατόμων, ειδικότητας ΔΕ οδηγών.

Η δημοσίευση της ανακοίνωσης των προσλήψεων – πρόσκληση προς τους ενδιαφερόμενους, θα γίνει αμέσως μετά την έγκρισή της από το ΑΣΕΠ.

«Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών “άναψε” το πράσινο φως για να προχωρήσει ο ΟΑΣΘ σε προσλήψεις» σημειώνει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΘ Κώστας Ταγγίρης, ο οποίος αναφέρει ότι η τελευταία πρόσληψη είχε γίνει στον Οργανισμό πριν από 11 χρόνια.

«Με την εκκίνηση της σχετικής διαδικασίας, συνεχίζεται η ενίσχυση του συγκοινωνιακού έργου στη Θεσσαλονίκη, ύστερα από πρωτοβουλίες της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου» καταλήγει ο κ. Ταγγίρης.

ip[
Exit mobile version