Το ΔΣ της ΟΙΕΛΕ εύχεται σε όλους τους συναδέλφους να απολαύσουν την εορταστική περίοδο με τις οικογένειές τους και ο Νέος Χρόνος να είναι δημιουργικός και γόνιμος με υγεία και προσωπική επιτυχία.

Η χρονιά που φεύγει σε λίγες μέρες ήταν πολύ σημαντική για όλους τους εργαζόμενους στην ιδιωτική εκπαίδευση, καθώς σημαδεύτηκε από την ψήφιση του Ν. 4415, του μοναδικού φιλεργατικού νόμου των τελευταίων χρόνων, με τον οποίο η ιδιωτική εκπαίδευση άρχισε πάλι να αναπνέει ελεύθερα, μετά από σχεδόν τρία χρόνια απορρύθμισης του χώρου, εκτόξευσης της ανομίας στα ιδιωτικά σχολεία, γιγάντωσης της μαύρης εργασίας, της φοροδιαφυγής και της εισφοροδιαφυγής, μετά από σχεδόν τρία χρόνια όπου το εκπαιδευτικό αγαθό είχε μετατραπεί σε εμπόρευμα και ο ιδιωτικός εκπαιδευτικός σε αναλώσιμο υπάλληλο επιχείρησης.

Οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί μπορούν πλέον να ασκούν το λειτούργημά τους με ψηλά το κεφάλι, χωρίς το φόβο της απόλυσης και ξέροντας ότι η ΟΙΕΛΕ θα βρίσκεται πάντοτε δίπλα τους, σε κάθε προσπάθεια αμφισβήτησης του λειτουργήματός τους και σε κάθε απόπειρα στέρησης των εργασιακών τους δικαιωμάτων. Τη χρονιά που μας έρχεται, είμαστε κοντά στην Ομοσπονδία και τα Σωματεία της, επαγρυπνώντας διαρκώς στους χώρους της εργασίας μας, γιατί η προστασία και η εφαρμογή του νόμου είναι υπόθεση όλων μας.

Ευχόμαστε σε όλους τους εκπαιδευτικούς και στους εργαζόμενους της χώρας το 2017 να είναι χρονιά αισιοδοξίας και επιτυχημένων αγώνων, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για ένα καλύτερο αύριο για όλους μας και κυρίως για τις επόμενες γενιές.