Το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ, στο πλαίσιο του ΠΕ2 του Υποέργου 3 της Πράξης «Διαμόρφωση οδηγών κατάρτισης και εκπαιδευτικών εγχειριδίων Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ)»  που υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2014-2020» με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – Ε.Κ.Τ.) και εθνικών πόρων, προβαίνει στις ακόλουθες προκηρύξεις:

  • Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την αναζήτηση συγγραφέων του εκπαιδευτικού εγχειριδίου ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ 20 «ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΧΟΡΟΥ» των Ι.Ε.Κ.

Σχετικός υπερσύνδεσμος του Φορέα:

  • Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την αναζήτηση συγγραφέων του εκπαιδευτικού εγχειριδίου ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ 5  «ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ» των Ι.Ε.Κ.

Σχετικός υπερσύνδεσμος του Φορέα:

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων: Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023 και ώρα 14:00.

  • Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την αναζήτηση συγγραφέων του εκπαιδευτικού εγχειριδίου ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ 2  «ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ – ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ» των Ι.Ε.Κ.

Σχετικός υπερσύνδεσμος του Φορέα:

  • Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την αναζήτηση συγγραφέων του εκπαιδευτικού εγχειριδίου ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ 3  «ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ» των Ι.Ε.Κ.

Σχετικός υπερσύνδεσμος του Φορέα:

  • Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την αναζήτηση συγγραφέων του εκπαιδευτικού εγχειριδίου ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ 4  «ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΠΟΛΥΜΕΣΑ/ WEB DESIGNER – DEVELOPER/ VIDEO GAMES)» των Ι.Ε.Κ.

Σχετικός υπερσύνδεσμος του Φορέα:  

  • Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την αναζήτηση συγγραφέων του εκπαιδευτικού εγχειριδίου ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ 16  «ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ Η/Υ» των Ι.Ε.Κ.

Σχετικός υπερσύνδεσμος του Φορέα:

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων: Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023 και ώρα 14:00.