Τζούφη για Κέντρα Ξένων Γλωσσών: Η μερική λειτουργία τους αποτελεί εμπαιγμό

Μερόπη Τζούφη: «Ανταπόδοση της ΝΔ στους σχολάρχες-χορηγούς»

Η κ. Τζούφη ζήτησε το σαφές χρονοδιάγραμμα για το πλήρες άνοιγμα των , τονίζοντας πως η μερική λειτουργία και μόνο για τα τμήματα των υποψηφίων για εξετάσεις αποτελεί εμπαιγμό, ειδικά από τη στιγμή που οι μαθητές πηγαίνουν στο σχολείο έχοντας κάνει ή rapid-test.

Η βουλευτής Μερόπη Τζούφη καταθέτει ως αναφορά την επιστολή του Συλλόγου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ιωαννίνων προς την υπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων, με θέμα το πλήρες άνοιγμα των Κέντρων Ξένων Γλωσσών/Φροντιστηρίων.

Σύμφωνα με το Σύλλογο Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ιωαννίνων, η έναρξη λειτουργίας μόνο των τμημάτων των υποψηφίων για εξετάσεις στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών αποτελεί εμπαιγμό, ειδικά από τη στιγμή που οι μαθητές μπορούν να πηγαίνουν στο σχολείο έχοντας κάνει self-test ή rapid-test.

Επιπλέον, τονίζουν ότι στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών/Φροντιστήρια τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας που έχουν οριστεί από τον ΕΟΔΥ. Στο πλαίσιο αυτό ο Σύλλογος ζητά την επαναλειτουργία όλων των τμημάτων των Κέντρων Ξένων Γλωσσών και των Φροντιστηρίων.

 

ip[
Exit mobile version