Τοποθέτηση 20 εκπαιδευτικών φορέων στη Βουλή επί του πολυνομοσχεδίου για την παιδεία Τρίτη 19/4

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔19/04/2016 - 00:22 | Author: Newsroom Ipaidia

Την Τρίτη το απόγευμα , θα πραγματοποιηθεί η 2η συζήτηση επί του πολυνομοσχεδίου για την παιδεία, στην κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Μορφωτικών Υποθέσεων και Ερευνας, με την τοποθέτηση των εκπροσώπων των είκοσι φορέων που προσκλήθηκαν .

Ώρα 16.00΄ – Αίθουσα Γερουσίας
Η Διαρκής Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων και η Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Έρευνας και Τεχνολογίας θα συνέλθουν σε κοινή συνεδρίαση με θέμα ημερήσιας διάταξης:
Συνέχιση της επεξεργασίας και εξέτασης του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων «Ρυθμίσεις για την έρευνα και άλλες διατάξεις» (2η συνεδρίαση – ακρόαση εξωκοινοβουλευτικών προσώπων).
ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ: Κωνσταντίνος Γαβρόγλου και Μαρία Αντωνίου.

Αποφασίστηκε να κληθούν η ΟΛΜΕ, η ΔΟΕ, η ΠΟΣΔΕΠ, η Σύνοδος των Πρυτάνεων των ΑΕΙ, η Σύνοδος των Προέδρων των ΤΕΙ, η ΕΣΕΤ, ο ΣΕΒ, ο ΣΕΠΕ, το ΙΤΣΑΚ, η ΕΕΤ ο Σύλλογος Αναπληρωτών Νηπιαγωγών, η Π.Ε.Α.Δ. τα Ινστιτούτα Ερευνητικών Κέντρων, η Σύνοδος των Προέδρων των Ερευνητικών Κέντρων, το Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό, η ΕΤΕΠ, η ΕΣΑμεΑ, η Ένωση Ελλήνων Ερευνητών, το ΕΒΙΠΙ, η Συντονιστική Επιτροπή Συμβουλίων του Ιδρύματος για τα ΑΕΙ και ο ΟΙΕΛΕ.

Loading...


  • europalso   ideascentral