Το 24ο Δημοτικό Χαλκίδας σε μουσική παράσταση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔20/04/2016 - 13:00 | Author: Newsroom Ipaidia

Συμμετοχή της Μουσικής Ομάδας του 24ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας σε μουσική παράσταση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Την Τρίτη 19 Απριλίου 2016 η Μουσική Ομάδα του σχολείου μας συμμετείχε στη μουσική παράσταση της Ορθόδοξης Εκκλησιαστικής Βυζαντινής Χορωδίας και του Εθνικού Ωδείου Αθηνών «Ελλήνων Αναστάσιμα» η οποία πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα οι μαθητές και οι μαθήτριες της Μουσικής Ομάδας, καθώς και τέσσερις εκπαιδευτικοί του Σχολείου μας, έψαλαν βυζαντινούς ύμνους και τραγούδησαν παραδοσιακά τραγούδια από όλη την Ελλάδα με θέμα την Ανάσταση του Θεανθρώπου και τον εορτασμό της Λαμπρής.

Εμπνευστής και ψυχή της συναυλίας ήταν ο χοράρχης κ. Μακρής Μιχαήλ, ιδρυτής της Ορθόδοξης Εκκλησιαστικής Βυζαντινής Χορωδίας και Έφορος της Βυζαντινής Σχολής του Εθνικού Ωδείου Αθηνών.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Μακρή Μιχαήλ καθώς και την δασκάλα του σχολείου μας κα Μακρή Παρασκευή, η οποία οργάνωσε και διηύθυνε τη Μουσική Ομάδα του Σχολείου μας.

Ευχαριστούμε επίσης το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας για την αμέριστη βοήθεια και την ουσιαστική συμβολή τους στην επιτυχία της παράστασης.

Η συμμετοχή του σχολείου μας στη συναυλία αποτελεί την πιο ξεχωριστή πολιτιστική δράση του σχολείου μας, η οποία γέμισε με αισοδοξία, ελπίδα και ιδιαίτερη χαρά το κοινό κι όλους τους συμμετέχοντες.

Loading...


  • europalso   ideascentral