Όσα αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες – Νέα παιδιά τα περισσότερα φοιτητές που ταξίδευαν από Αθήνα για Θεσσαλονίκη είναι στην πλειοψηφία τους,.

Όπως έκανε γνωστό ο κ. Πλεύρης, οι περισσότεροι νεκροί είναι νέοι άνθρωποι.

Στην Καλαμπάκα επικρατεί θρήνος καθώς τρία κορίτσια, δυο δίδυμες αδελφές και η πρώτη τους ξαδέρφη, όλες φοιτήτριες, συγκαταλέγονται ανάμεσα στη μακάβρια λίστα των νεκρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice έχει γίνει ήδη η αναγνώρισή τους, ενώ η είδηση έχει βυθίσει στο πένθος την Καλαμπάκα καθώς πρόκειται για πολύ γνωστή οικογένεια, με έντονη επιχειρηματική δράση στην πόλη.

Tο διασωστικό έργο δεν έχει τελειώσει, θα συνεχιστεί μέχρι να απεγκλωβιστούν άπαντες, δήλωσε σήμερα ο εκπροσωπος της Πυροσβεστικής Γιάννης Αρτοποιός, σχετικά με τη σφοδρή σύγκρουση εμπορευματικής και επιβατικής αμαξοστοιχίας Intercity, στα Τέμπη, στο ύψος του Ευαγγελισμού.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ 100,3, o κ. Αρτοποιός σημείωσε ότι τον κραδασμό της συγκρουσης απορρόφησαν τα 3 πρώτα βαγόνια. Εξήγησε επίσης ότι αυτή την ώρα δύο γερανοφόρα οχήματα προσπαθούν να σηκώσουν τους συρμούς.

Ο εκπροσωπος της Πυροσβεστικής ανέφερε τέλος ότι υπάρχουν εγκλωβισμένοι άνθρωποι σε πολύ δύσκολες συνθήκες, και ότι λίγο νωρίτερα εντοπίστηκαν τέσσερις απανθρακωμένες σοροί.