ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕΤΑ ΙΕΚ ΤΟΜΕΑΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔19/09/2013 - 13:46 | Author: Newsroom Ipaidia

ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΑΙΘ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΙΕΚ ΤΟΜΕΑΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ

Επικροτούμε την κίνηση του Υπουργείου Παιδείας, να δημοσιεύσει, έστω και τώρα τις 925 θέσεις στα ΙΕΚ, ωστόσο πρέπει να απαντηθούν τα κάτωθι ερωτήματα;

 1. Δεν είναι τουλάχιστον προκλητικό ότι στα ενδεικτικά δεν αναφέρονται οι ειδικότητες του ΤΟΜΕΑ ΥΓΕΙΑΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ, παρακαλούμε το ΥΠΑΙΘ να ξεκαθαρίσει τη θέση του!!
 2. Οι διαθέσιμοι της 23/7/2013 είναι 2.122, καλό είναι να ανοίξουν άμεσα και με μεταφορά πίστωσης θέσεις και στις υπόλοιπες εκπαιδευτικές δομές του ΥΠΑΙΘ, ΑΕΙ, ΑΤΕΙ, ΚΛΠ
 3. Οι θέσεις πρέπει να δοθούν κατ΄ αναλογία του αριθμού των εκπαιδευτικών της κάθε ειδικότητας και για όλες τις ειδικότητες ειδάλλως τίθεται και θέμα συνταγματικότητας.
 4. Είναι θετικό που ξεκινήσατε από τους ΔΕ στο ενδεικτικά. Αλλά να μην αφήσουμε έξω και όσους έχουν παιδαγωγική επάρκεια και δύο πτυχία ειδικοτήτων ΙΕΚ.
 5. Τι θα γίνει με τις διοικητικές θέσεις 315 των ΙΕΚ;
 6. Από τη Γραμματεία του Κου Γκιουλέκα μας ενημέρωσαν ότι θα υπάρξει ειδική αναφορά για τον ΤΟΜΕΑ ΥΓΕΙΑΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ, μήπως να μαζευτούμε στα κάγκελα από τώρα!!!!!!
 7. Ας μην ξεχνά το ΥΠΑΙΘ ότι έχει τουλάχιστον ηθική υποχρέωση να απορροφήσει τον ΤΟΜΕΑ ΥΓΕΙΑΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ και να μην μας παραπέμπει σε άλλα Υπουργεία που ούτε η επιθυμία μας είναι θερμή, ούτε και υπάρχει χρόνος για να απορροφηθούν κάποιες ειδικότητες που ενδεχομένως να το επιθυμούν εκεί.
 8. Μην χαρίζετε το εκπαιδευτικό σας δυναμικό σε άλλους!!!

ΤΑΚΗΣ ΜΠΙΣΤΗΣ

Loading...
 • Δια Βίου Επιλογή

  Β2 Γαλλικά σε 2 μήνες από το μηδέν!

  europalso

  europalso