Στηρίζει τους διορισμούς η ΝΕ εκπαιδευτικών ΣΥΡΙΖΑ

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔03/03/2018 - 22:41 | Author: Newsroom Ipaidia

Τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν το απόγευμα της Παρασκευής 2 Μαρτίου στους χώρους του Υπουργείου Παιδείας αδικούν τη κυβέρνηση. Μονάδες των ΜΑΤ επιτέθηκαν με αδικαιολόγητη χρήση χημικών σε αναπληρωτές εκπαιδευτικούς οι οποίοι διαδήλωναν έξω από το Υπουργείο Παιδείας ενώ είχε ξεκινήσει συνάντηση την πολιτική ηγεσία του υπουργείου και τις εκπαιδευτικές ομοσπονδίες.

Η νομαρχιακή Επιτροπή εκπαιδευτικών του ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει την αστυνομική βία εναντίον εκπαιδευτικών που διαδήλωναν διεκδικώντας μόνιμους διορισμούς στη δημόσια εκπαίδευση, χρόνιο αίτημα της εκπαιδευτικής κοινότητας. Οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί όλα αυτά τα χρόνια της κρίσης στήριζαν και στηρίζουν το δημόσιο σχολείο με προσωπικό και οικογενειακό κόστος. Η ΝΕ εκπαιδευτικών του ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει το αίτημα της εκπαιδευτικής κοινότητας για μόνιμους διορισμούς στην δημόσια Εκπαίδευση με σεβασμό στην εκπαιδευτική προϋπηρεσία αναγνωρίζοντας το έργο των αναπληρωτών εκπαιδευτικών. Οι εκπαιδευτικοί του ΣΥΡΙΖΑ έδωσαν και συνεχίζουν να δίνουν τη μάχη για την υλοποίηση της δέσμευσης της Κυβέρνησης για μόνιμους διορισμούς στην Παιδεία.

Για το ΣΥΡΙΖΑ οι μόνιμοι διορισμοί στην εκπαίδευση αποτελούν προτεραιότητα της πολιτικής του, ώστε με την έξοδο από τα μνημόνια και το τέλος της επιτροπείας να δημιουργηθούν οι συνθήκες για άμεση υλοποίηση.

Loading...


  • europalso   ideascentral