ΣΥΡΙΖΑ: «Ζητούμε εξηγήσεις από τα Υπουργεία Παιδείας για το τι έκαναν εδώ και 6 μήνες»

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔09/11/2020 - 20:45 | Author: Newsroom Ipaidia

ΣΥΡΙΖΑ: «Ζητούμε εξηγήσεις από τα Υπουργεία Παιδείας για το τι έκαναν εδώ και 6 μήνες». Αυτό δήλωσε ο  Τομεάρχη Ψηφιακής Διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Μ.Κάτσης για τα προβλήματα στην τηλεκπαίδευση.

Τα σημερινά μεγάλα προβλήματα στις υποδομές τηλεκπαίδευσης αποδεικνύουν αυτό για το οποίο φωνάζουμε εδώ και πάνω από ένα χρόνο. Την ψηφιακή ανεπάρκεια και ανικανότητα του Επιτελικού Κράτους της ΝΔ.

Ζητούμε εξηγήσεις από τα Υπουργεία Παιδείας και Θρησκευμάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης για το τι έκαναν εδώ και 6 μήνες για να προετοιμάσουν τις ψηφιακές υποδομές τηλεκπαίδευσης και ιδιαίτερα για την καθυστέρηση του έργου ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ που συμβασιοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ και με το οποίο θα είχε λυθεί το πρόβλημα, καθώς θα μπορούσαμε σήμερα να διαθέτουμε ισχυρές πλατφόρμες τηλεκπαίδευσης και Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο. Για ποιο λόγο η Υπουργός  κ. Κεραμέως επέλεξε να επαναπαυθεί στη δωρεά της Cisco ως πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης, ανεξαρτήτως όρων και προϋποθέσεων λειτουργίας της, επιλογή που σήμερα αποδεικνύεται ανεπαρκής; • Ακολουθείστε το iPaidia στο Google News

  Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

  Η Παιδεία στο Viber ΕΔΩ !  • express

   europalso

  Enter your email address: