"Συνεχίζουμε αποφασιστικά τον αγώνα για διορισμούς και τα δικαιώματα των αναπληρωτών"

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔26/03/2018 - 19:30 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

Δ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ ● Δευτέρα 26/3 και ώρα 13:00 στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης παράσταση για τη σχολική στέγη και τα γενικά κτιριακά προβλήματα

Τρίτη 27/3, 2.00 μ.μ., Grant Hotel: διαμαρτυρία υποδοχής του υπουργού παιδείας Γαβρόγλου.

● Τετάρτη 28/3: συμμετέχουμε το απόγευμα στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των συνδικάτων και των φορέων της πόλης στο συνέδριο ανάπτυξης που οργανώνεται στη Θεσσαλονίκη με τη συμμετοχή και του πρωθυπουργού

● Παρασκευή 30/3: κλιμακώνουμε τον αγώνα και συμμετέχουμε στην πανελλαδική κινητοποίηση στις 1.30 μ.μ., στα Προπύλαια της Αθήνας.

● Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο της Αθήνας στις 1.30 μ.μ. στα Προπύλαια με την κάλυψη των εξόδων από τις ΕΛΜΕ (ζητάμε και από την ΟΛΜΕ) να ενημερώσουν άμεσα στο mail της Ε΄ ΕΛΜΕ και στα μέλη του Δ.Σ. για να κλειστούν λεωφορεία.

● Παρασκευή 30/3: Συμμετέχουμε στο συλλαλητήριο στις 1.00 μ.μ. στο Άγαλμα Βενιζέλου που καλούν ΔΟΕ, ΕΛΜΕ και Σύλλογοι Εκπ/κων Π.Ε.

● Για τη συμμετοχή των συναδέλφων στις κινητοποιήσεις στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη προκηρύσσουμε τρίωρες στάσεις που να καλύπτουν το ωράριο του πρωινού, του απογευματινού και του βραδινού κύκλου.

● Πολύμορφες δράσεις συσπείρωσης τις επόμενες μέρες (πανό, ενημερώσεις σχολείων και κοινωνίας. έκδοση κοινής αφίσας και ανακοίνωσης ΕΛΜΕ, Συλλόγων Π.Ε. και κ.ά.).

Καλούμε την ΟΛΜΕ να συγκαλέσει τώρα αποφασιστικού χαρακτήρα Γενικές Συνελεύσεις των ΕΛΜΕ και Γ. Σ. των προέδρων των ΕΛΜΕ το Σάββατο 24/3 για κλιμάκωση του αγώνα.

ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ!

ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΩΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ!

Για το Δ.Σ. της Δ΄ Ε.Λ.Μ.Ε.Θ.

Loading...


  • europalso   ideascentral