ΣΥΛΛΟΓΟΣ Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ για τις κινητοποιήσεις στη Βουλή και Υπ Εργασίας

 

 

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι

 

Η κυβέρνηση με τα νέα ”μαθηματικά ”  με τα οποία ”περίσσεψαν” φέτος χιλιάδες ώρες εκπαιδευτικών, οδήγησε στην ανεργία χιλιάδες αναπληρωτές, ενώ οι ελάχιστες  προσλήψεις παράλληλων στηρίξεων ανάγκασαν πολλούς συναδέλφους να μοιράζονται σε 3 και 4 παιδιά ψηφίζει  τώρα τροπολογία που παγιώνει, για χιλιάδες  εκπαιδευτικούς, την αδιοριστία και επιβεβαιώνει την εφαρμογή όλων των αντιεκπαιδευτικών νομοθετικών ρυθμίσεων για την ειδική αγωγή.

Το σχολείο, η χρηματοδότηση, τα εργασιακά δικαιώματα υποτάσσονται στους στόχους αυτής της πολιτικής που από κοινού έχουν ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ – ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΠΟΤΑΜΙ στο 3ο Μνημόνιο .Υποτάσσονται  στη λογική των απαιτήσεων της ΕΕ, των «θεσμών» και του ΣΕΒ προκειμένου να καταργηθούν τα εργασιακά μας δικαιώματα και οι εκπαιδευτικοί να είναι  φθηνοί και ευέλικτοι εργαζόμενοι.  Όλες οι  αντιεκπαιδευτικές αναδιαρθρώσεις  του ”κόφτη”  στην εκπαίδευση σημαίνουν  λιγότερους εκπαιδευτικούς και χειρότερη παρεχόμενη μόρφωση στους μαθητές.

Στόχος της κυβέρνησης είναι η αντιπαράθεση των εκπαιδευτικών για το ποιος θα δουλέψει με «λιγότερα δικαιώματα.  Ας μην τους κάνουμε τη χάρη!

 

ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ τον ΑΓΩΝΑ μας για μόνιμη και σταθερή δουλειά,

 για την κάλυψη των σύγχρονων λαϊκών και μορφωτικών αναγκών.

 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ:

 

Στην Κατηγορία : ΠΑΙΔΕΙΑ
ip[
Exit mobile version