Ρέθυμνο: Κλειστά σχολεία εξαιτίας της κακοκαιρίας

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔11/11/2020 - 17:32 | Author: Newsroom Ipaidia

Ρέθυμνο: Κλειστά σχολεία εξαιτίας της κακοκαιρίας. Ο Δήμος αποφάσισε το κλείσιμο των σχολείων Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στις περιοχές όπου έχουν πληγεί, με στόχο την ασφάλεια των μαθητών.

Κλειστά θα παραμείνουν οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο Ρέθυμνο Κρήτης εξαιτίας της κακοκαιρίας που έπληξε την περιοχή.

Η ανακοίνωση:

Λόγω της επικράτησης ακραίων καιρικών φαινομένων τα τελευταία δύο εικοσιτετράωρα, τα οποία προκάλεσαν υπερχείλιση ποταμών στη διοικητική περιφέρεια του Δήμου Ρεθύμνης καθιστώντας επικίνδυνη την παραμονή των μαθητών και εκπαιδευτικών σε γειτνιάζοντα Σχολεία και Νηπιαγωγεία, το Τμήμα Παιδείας Δήμου Ρεθύμνης και η αρμόδια Αντιδήμαρχος κα Άννα Ελευθεριάδου-Γκίκα, θέτοντας σε υψηλή προτεραιότητα την ασφάλεια των μαθητών και των εκπαιδευτικών τους, αποφάσισαν το κλείσιμο των παρακάτω σχολείων για σήμερα, Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020:

Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Σταυρωμένου,  Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Γωνιάς, Νηπιαγωγείου Κυριάννας, Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Αρμένων, Νηπιαγωγείου Μαρουλά, Δημοτικού Σχολείου Άδελε, Νηπιαγωγείου Πλατανιά 10ου Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνου Νηπιαγωγείου Πηγής Νηπιαγωγείου Αγίας Παρασκευής Νηπιαγωγείου Βιράν Επισκοπής Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Πρινέ Δημοτικού Σχολείου Αγίου Νικολάου 10ου Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνου.

Να υπενθυμίσουμε πως έντονες βροχοπτώσεις εκδηλώθηκαν στην Κρήτη τις πρωινές ώρες της 10ης Νοεμβρίου 2020.

Οι περιοχές όπου τα φαινόμενα εκδηλώθηκαν εντονότερα ήταν: Χερσόνησος, Ανισσαράς, Γούβες, Γούρνες, Ανάληψη, Σταλίδα και Μάλια. • Ακολουθείστε το iPaidia στο Google News

  Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

  Η Παιδεία στο Viber ΕΔΩ !
  • express

   europalso

  Enter your email address: