Πρωτοβουλία Αναπληρωτών: “Συνεχίζουμε οργανωμένα και συλλογικά”

ipaidia thumbnail

Πρωτοβουλία Αναπληρωτών – Ωρομισθίων – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ 16/3

Χαιρετίζουμε τους χιλιάδες συναδέλφους που συμμετείχαν για άλλη μια φορά στην πανελλαδική κινητοποιηση, έξω απο το Υπουργείο Παιδείας καθώς και στις κατά τόπους περιοχές, διεκδικώντας το δικαίωμα μας για μονιμοποίηση ολων των συμβασιούχων χωρίς όρους και προϋποθέσεις!!!
Για άλλη μια φορά το Υπουργείο Παιδείας δεν δέχτηκε να συναντήσει,ούτε τις επιτροπές αγώνα των αναπληρωτών,ούτε τα σωματεία μας, παρά μόνο με τις πλειοψηφίες των ομοσπονδιών. Από ό,τι φαίνεται το Υπουργείο θέλει μόνο πρόθυμους συνομιλητές…. για να μπορεί να τσακίζει τις ζωές μας!
Το Υπουργείο Παιδείας και η Κυβέρνηση έχουν πάρει ξεκάθαρη θέση απέναντι σε όλους τους εργαζομένους υλοποιώντας τις κατευθύνσεις της ΕΕ για ευέλικτους και πανω από όλα φθηνούς και χωρίς δικαιώματα εργαζομένους, τσακίζοντας συνεχώς τις ζωές μας!!!
Το Υπουργείο Παιδείας αφήνει χιλιάδες αναπληρωτές 16 χρόνια τώρα σε ομηρία, χωρίς να μπορούμε να αρρωστήσουμε, να κάνουμε οικογένεια και να μπορούμε να ζήσουμε με αξιοπρέπεια!
Συνάδελφοι, συνεχίζουμε οργανωμένα και συλλογικά μαζι με τα σωματεία μας σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις το επόμενο διάστημα καλώντας άμεσα σε δημιουργία επιτροπών αγώνα των αναπληρωτών, σε συσκέψεις καθώς και σε Γενικές Συνελεύσεις στα σωματεία μας.
Μαχητικά, δρούμε στα σωματεία μας, βάζουμε τα αιτήματα που φέρνουν στο προσκήνιο τις πραγματικές ανάγκες μας !!!

ip[
Exit mobile version