– Σύμφωνα με ανακοίνωση από τον ΠΑΣΑΔ, έχει ζητηθεί η επικαιροποίηση των μέχρι σήμερα. Εντός των επόμενων ημερών, αρχής γενομένης από σήμερα, αναμένουμε την ανακοίνωση των ονομάτων.

– Υπενθυμίζουμε ότι σε προηγούμενη ανακοίνωσή του ο ΠΑΣΑΔ ανέφερε:

 

Eπικοινωνήσαμε  τόσο με το γραφείο του διευθυντή της Υπουργού όσο και με το γραφείο της Γ.Γ. ζητώντας να γίνουν ΑΜΕΣΑ οι στη Γενική και Ειδική Αγωγή, στην παράλληλη στήριξη και στις ΤΥ.
Ενημερώσαμε πως ασχέτως αν είναι ανοιχτά ή κλειστά τα σχολεία αυτές είναι που αφορούν ανάγκες σε εκπαιδευτικό προσωπικό πριν απ’ το lock down ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ και τονίσαμε πως για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ καθυστερούν οι προσλήψεις αναπληρωτών, ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΚΕΝΩΝ και ολοκλήρωση προγραμμάτων, πάνω από δυο μήνες!
Η ενημέρωση που είχαμε είναι πως έγινε νέα σύσκεψη γι αυτό το θέμα, πως οι προσλήψεις θα προχωρήσουν κι όλοι οι αναπληρωτές θα είναι στη θέση τους μόλις ανοίξουν τα σχολεία.
Εξηγήσαμε πως η περίοδος είναι δύσκολη, χρειάζεται ιδιαίτερος προγραμματισμός για τις μετακινήσεις και γι αυτό οι συνάδελφοι θα πρέπει να ενημερωθούν όσο πιο νωρίς γίνεται για να προετοιμαστούν και παραπεμφθήκαμε στην Δ/ντρια Προσωπικού για πιο συγκεκριμένες απαντήσεις, με την οποία μέχρι την ώρα που γράφεται η ανακοίνωση δεν έχουμε καταφέρει να επικοινωνήσουμε.