Προς μονιμοποίηση οι προσωρινοί Φάκελοι Μαθήματος για τα Θρησκευτικά

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔03/11/2017 - 16:34 | Author: Newsroom Ipaidia

Ο Υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου απέστειλε προς το «Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων (Ι.Τ.Υ.Ε.) -“Διόφαντος”» Απόφαση για την παραγωγή και διανομή, των εγκεκριμένων διδακτικών βιβλίων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για το επόμενο σχολικό έτος 2018 -2019.

Μεταξύ των βιβλίων που καλείται να τυπώσει ο «Διόφαντος» είναι και οι τέσσερις (4) Φάκελοι Μαθήματος για τα των τάξεων Γ΄ – ΣΤ΄ Δημοτικού. Οι Φάκελοι που χαρακτηρίζονται ως προσωρινοί ακόμη και από τους συντάκτες τους θα επανατυπωθούν και θα δοθούν στους μαθητές και την ερχόμενη σχολική χρονιά, σύμφωνα με τα thriskeftika.blogspot.gr.

Επιπλέον η έκδοση νέων μόνιμων βιβλίων Θρησκευτικών μετατίθεται προφανώς για το μέλλον.

Ούτε την απόφαση του ΣτΕ δεν αναμένει ο Υπουργός αλλά δίνει εντολή επανατύπωσης των προσωρινών Φακέλων σε μια προσπάθεια να δημιουργήσει τετελεσμένα για το μάθημα των Θρησκευτικών.

Θυμίζουμε ότι η εκτύπωση των προσωρινών Φακέλων Μαθήματος πέρυσι δεν έγινε μαζί με τα υπόλοιπα σχολικά βιβλία αλλά σε μεταγενέστερο χρόνο επειδή δεν ήταν ακόμη έτοιμοι. Επομένως ουδεμία ανάγκη έγκυρης εκτύπωσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επιχείρημα για τη συμπερίληψη των προσωρινών Φακέλων Μαθήματος για τα Θρησκευτικά στη λίστα των βιβλίων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που στέλνονται για εκτύπωση στον «Διόφαντο».

   • Η Παιδεία στο Google News

    Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

    • ideascentral

      europalso

    Enter your email address: