Προκήρυξη νέων θέσεων καθηγητών/-ριών Αγγλικών σε Νηπιαγωγείο – Δημοτικό σχολείο

iPaideia.gr

Ο Όμιλος Σχολείων Βιωματικής Μάθησης Θεσσαλονίκης λειτουργεί στο χώρο της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής και προσφέρει ένα διευρυμένο, βιωματικό και καινοτόμο πρόγραμμα σπουδών σε παιδιά ηλικίας από 4 έως 12 ετών. Βασικοί άξονες του προγράμματος αποτελούν η έμφαση στα βιωματικά περιβαλλοντικά και καινοτόμα προγράμματα, η ενισχυμένη διδασκαλία των θετικών επιστημών, η κατάκτηση της αγγλικής γλώσσας και ο τεχνολογικός εγγραμματισμός.

Για το σχολικό έτος 2016-2017, το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό σχολείο του Ομίλου προκηρύσσει τις παρακάτω θέσεις:

Χαρακτηριστικά των θέσεων:

Οι εκπαιδευτικοί αναφέρονται στο Διευθυντή του Δημοτικού σχολείου και Συντονιστή της Προσχολικής και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Κάθε εκπαιδευτικός αναλαμβάνει τα παρακάτω καθήκοντα:

Πέρα από τα διδακτικά του/-ης καθήκοντα, ο/η Συντονιστής/-ίστρια του προγράμματος θα πρέπει να αναπτύσσει περαιτέρω και να ενημερώνει το αναλυτικό πρόγραμμα διδασκαλίας της Αγγλικής γλώσσας και να συντονίζει την ομάδα των καθηγητών/-ριών.

Απαιτούμενα προσόντα:

Επιπλέον προσόντα:

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να αποστέλλουν την επιστολή ενδιαφέροντος και το βιογραφικό τους σημείωμα μέχρι τις 17 Ιουνίου 2016 μόνο ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: . Το e-mail θαπρέπειναέχειθέμα: Application for Elementary TeachingPositions. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού, κα Δέσποινα Θεοδωρίδου, τηλ.: 2310 492740.

ip[
Exit mobile version