Πότε κλείνει το ΟΠΣΥΔ για εγγραφές αναπληρωτών

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔29/03/2017 - 09:46 | Author: Newsroom Ipaidia

Αρχές Ιουνίου κλείνει το για εγγραφές , σύμφωνα με ανακοίνωση του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών. Αποτέλεσμα θα είναιαπόφοιτοι εαρινού εξαμήνου να μην προλάβουν να εγγραφούν στους πίνακες αναπληρωτών.

Όλοι ενωμένοι συνεχίζουμε την Τετάρτη 13:00  στη Βουλή και στη συνέχεια στο Υπουργείο Εργασίας στις 14:00.

Συμμετέχουμε με πολύμορφες πρωτοβουλίες σε κάθε σύλλογο στα πλαίσια της εβδομάδας δράση για τους Μόνιμους διορισμούς από τις 3-7 Απρίλη.

Διαδηλώνουμε σε όλη τη χώρα στις 7 Απρίλη, μέρα συνεδρίασης του Eurogroup (στην Αττική 6.30 μ.μ. στην Ομόνοια).

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 28/3, συγκέντρωση στο Υπουργείο Παιδείας από αναπληρωτές και σωματεία εκπαιδευτικών με κύριο αίτημα την απόσυρση της τροπολογίας του Υπουργείου Παιδείας που έχει σχέση με τους αναπληρωτές και την ειδική αγωγή.

Χαιρετιζουμε  τον αγώνα των συναδέλφων, ιδιαίτερα των αναπληρωτών που αντιστέκονται στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης που συντηρεί την αδιοριστία.Από τη συνάντηση φάνηκε ξεκαθάρα ότι το Υπουργείο δεν θα αποσύρει την τροπολογία(!) και θέλησε να καθησυχάσει τα πνεύματα  λέγοντας ότι δεν θα αλλάξει κάτι στο ισχύον σύστημα πρόσληψης των αναπληρωτών…

Ταυτόχρονα, είπε ότι οι απόφοιτοι των παιδαγωγικών σχολών φέτος , δεν θα μπουν γιατί δεν θα προλάβουν να κάνουν αιτήσεις μιας και το ηλεκτρονικό σύστημα του Υπουργείου (ΟΠΣΥΔ) θα έχει κλείσει μέχρι και τις αρχές Ιούνη.

Το Υπουργείο συνεχίζει να κινείται στο πώς θα υλοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο τις εφαρμογές του 3ου Μνημονίου κόβοντας από τώρα και τους παλιούς αλλά και τους νέους αναπληρωτές!

Τελευταίες ειδήσεις για

Loading...


  • europalso   ideascentral