«Ποντικοί» τρύπωσαν σε δημοτικό σχολείο στη Λάρισα

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔18/12/2018 - 14:39 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

Έκπληκτη έμεινε η διευθύντρια του 19ου δημοτικού σχολείου της Λάρισας στην περιοχή Χαραυγή, όταν βρήκε παραβιασμένη την εξωτερική πόρτα του συγκροτήματος στο οποίο συστεγάζεται και το 24ο δημοτικό. Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία.

Επί τόπου έφτασαν άνδρες της Ασφάλειας που έκαναν έρευνα, αλλά οι άγνωστοι διαρρήκτες είχαν εξαφανιστεί. Πριν φύγουν χωρίς να τους αντιληφθεί κάποιος, όμως, είχαν προκαλέσει αρκετές ζημιές και είχαν κλέψει μια οθόνη υπολογιστή και μια φωτογραφική μηχανή. Η Εγκληματολογική υπηρεσία πήρε αποτυπώματα και η έρευνα για την εξιχνίαση της κλοπής βρίσκεται σε εξέλιξη, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα.

*** Το περίπτερο μιας 58χρονης στο Αίγιο αποπειράθηκε να διαρρήξει ένας 47χρονος «θεριακλής» Έλληνας, λίγες ώρες αφ’ ότου είχε καταφέρει να κλέψει από αυτό 35 πακέτα τσιγάρων συνολικής αξίας 450 ευρώ τα οποία μάλλον δεν του φάνηκαν… αρκετά! Από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Αιγιαλείας, ο δράστης ταυτοποιήθηκε, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου.

Loading...


  • europalso

    ideascentral