Ποιά σχολεία θα είναι κλειστά σήμερα λόγω κακοκαιρίας

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔27/09/2018 - 09:29 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

Μια σειρά από σχολεία σε όλη τη χώρα θα παραμείνουν σήμερα Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου, .

Ειδικότερα:

— Την αναστολή λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων της Μυκόνου, λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών και των θυελλωδών ανέμων (9 και βαθμιαία 10 μποφόρ) που προβλέπεται να επικρατήσουν στο νησί αποφάσισε ο δήμος Μυκόνου προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των μαθητών και η αποφυγή ατυχημάτων.

— Ανάλογη απόφαση έλαβε και ο δήμαρχος Άνδρου, σύμφωνα με την οποία οι παιδικοί σταθμοί και τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου θα παραμείνουν κλειστά.

— Επίσης, ο δήμαρχος Τήνου έχοντας υπόψη τις αρμόδιες διατάξεις αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων του νησιού, λόγω των έκτακτων δυσμενών καιρικών συνθηκών.

— Επίσης, δεν θα λειτουργήσουν σήμερα Πέμπτη (27/9/2018), ο Παιδικός Σταθμός, τα Νηπιαγωγεία, τα Δημοτικά Σχολεία, το Γυμνάσιο και το Λύκειο στο Πόρτο Ράφτη, καθώς και το ΚΑΠΗ Πόρτο Ράφτη.

— Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, όπως και όλοι οι παιδικοί σταθμοί του δήμου Σαρωνικού.

— To ίδιο και σε Κέα, Κύθνο, Κάρυστο.

Ανάλογες αποφάσεις πιθανόν να πάρουν τις επόμενες ώρες και άλλοι Δήμοι γι’αυτό καλό θα είναι οι γονείς να επικοινωνούν με τις σχολικές μονάδες.

Εν τω μεταξύ, την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου , ορίστηκε από το υπουργείο Παιδείας «5η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού-Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2018».Με σύνθημα «ΑΣ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ». Προτείνεται οι σχολικές μονάδες να υλοποιήσουν εντός του σχολικού ωραρίου αθλητικές δράσεις.

Loading...
  • europalso   ideascentral