ΠΕΣΕΚ: ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔12/01/2017 - 20:05 | Author: Newsroom Ipaidia
Δημοσιεύτηκε στον τύπο -και δεν έχει διαψευσθεί- ότι υπάρχει απαίτηση των θεσμών, δηλ. της Ε.Ε και του ΔΝΤ, για μεταβίβαση της ακίνητης περιουσίας όλων των ασφαλιστικών ταμείων στο ΤΑΙΠΕΔ (Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου), υπερταμείο «αξιοποίησης της Δημόσιας περιουσίας».
Στην ουσία οι θεσμοί ζητούν τα κλειδιά σε 1128 ακίνητα και τη διαχείριση 643.380 τμ οικοπέδων για 99 χρόνια, για να καταλήξουν στη μαύρη τρύπα του χρέους. Είναι καθαρό για μας ότι τυχόν μεταβίβαση της ακίνητης περιουσίας που αποκτήθηκε όλα αυτά τα χρόνια με το αίμα και τον αγώνα όλων των εργαζομένων θα σημάνει την οριστική ταφόπλακα της κοινωνικής ασφάλισης. Γι’ αυτό όσοι συνεργήσουν σ’ αυτό το έγκλημα θα έχουν ιστορικές ευθύνες. Δε διανοούμαστε ότι θα τολμήσουν να προβούν σε παρόμοια ιεροσυλία.

·Οι συνταξιούχοι εκπαιδευτικοί καλούν όλους τους εργαζόμενους και συνταξιούχους να συνυπογράψουν ότι δε θα επιτρέψουν να συντελεστεί τέτοιο έγκλημα σε βάρος περιουσίας των ταμείων μας και ότι θα θέσουν υπό διωγμό όσες διοικήσεις των Ταμείων συνεργήσουν σ’ αυτό.


·Το Δ.Σ της Π.Ε.Σ.ΕΚ καλεί τις διοικήσεις των ασφαλιστικών ταμείων και τη νέα διοίκηση του ΕΦΚΑ να δεσμευτούν ότι δεν πρόκειται να συναινέσουν σε μια τέτοια απόφαση και να δηλώσουν ότι δε θα ανεχθούν να υλοποιήσουν ένα παρόμοιο ανοσιούργημα.


Για το Δ.Σ της Π.Ε.Σ.ΕΚ


Ο πρόεδρος Η Γ. Γραμματέας

Τάσος Σταυρόπουλος Ροζίτα Σουραή
Loading...
  • Δια Βίου Επιλογή    ideascentral

    europalso