ΠΕΑΔ: Όλοι στην Πανελλαδική κινητοποίηση των Αναπληρωτών την Παρασκευή

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔28/02/2018 - 12:06 | Author: Newsroom Ipaidia

Συνάδελφοι, πριν από λίγες εβδομάδες, ενωμένοι οι Σύλλογοι Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εξαγγείλαμε κοινή κινητοποίηση , στην αρχή για 23/2 και μετά από συνεννόηση με την ΟΛΜΕ και την ΠΟΣΕΕΠΕΑ, για τις 2/3/18.

Είναι μια κινητοποίηση που πρώτα πιστέψαμε, μετά μελετήσαμε κι οργανώσαμε τα «πως» και τα «πρέπει» της, κατόπιν προωθήσαμε και τέλος παλέψαμε να γίνει ΘΕΛΩ του κάθε αναπληρωτή, με κάθε τρόπο και καθημερινά, αψηφώντας κάθε είδους εμπόδιο που έμπαινε από εξαρτημένους κι ελεγχόμενους, απ’ όσους είχαν μάθει να θεωρούν τον αναπληρωτή ακόλουθο, υποτακτικό κι εθελόδουλο.

Και πετύχαμε!

Είναι μια κινητοποίηση που ευθέως και τίμια είπαμε στους συναδέλφους, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας πως δε θα έχει άλλα αιτήματα πέραν της επιθυμίας του κάθε αναπληρωτή για μόνιμο διορισμό και εξομοίωση των δικαιωμάτων του με των μονίμων συναδέλφων του.

Δε θα έχει κανένα πανό συλλόγου κι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ σαν μια γροθιά θα εκφραστούμε και θα διεκδικήσουμε γιατί ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΑΚΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΦΟΒΙΖΕΙ, ΤΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

Καταφέραμε συνάδελφοι, σήμερα, με τη βοήθειά σας, αυτή η κινητοποίηση να υποστηρίζεται πλέον και από τη ΔΟΕ, δημιουργώντας έτσι ένα ενιαίο μέτωπο υπέρ των αναπληρωτών με κοινή δράση στις 2 Μαρτίου. Εμείς, ενωμένοι, ακομμάτιστοι, ανεξάρτητοι, γι αυτό και δυνατοί,

σε καλούμε να σταθείς πίσω από τα δυο πανό των ενωμένων συλλόγων αναπληρωτών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας!

Η θέση σου είναι εκεί και το ξέρεις!!

Εκεί γίνεσαι ΔΥΝΑΤΟΣ, εκεί δηλώνεις ΜΗ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΣ, εκεί ΦΟΒΙΖΕΙΣ, εκεί ΕΠΙΒΑΛΛΕΙΣ.

Το κάλεσμα αυτό απευθύνεται σε όλους τους αναπληρωτές μαζί, και ξέχωρα στον καθένα, επισημαίνοντάς σας τη σπουδαιότητα του.

Θα είμαστε όλοι εκεί!

Εσύ θα λείπεις;

Loading...


  • europalso   ideascentral