Παρέδωσε σχολικά είδη στους πρόσφυγες μαθητές σε σχολείο του Περιστερίου

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔28/02/2019 - 10:15 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

Σε παράδοση σχολικών ειδών σε προσφυγόπουλα που φοιτούν σε σχολείο του Περιστερίου, προχώρησε ο Δήμος Πετρούπολης, ως ένδειξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης.

Τα υλικά αυτά συγκεντρώθηκαν από τα παιδιά που συμμετείχαν στο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης του Δήμου «Καλοκαιρινοί Παιδότοποι 2018», με θέμα «Ειρήνη μέσα από τις τέχνες», το οποίο ευαισθητοποίησε τα παιδιά και αφύπνισε το αίσθημα αλληλεγγύης τους προς τα προσφυγόπουλα που έχουν υποφέρει, βασανιστεί και ξεριζωθεί από την πατρίδα τους, λόγω του πολέμου.

Η παράδοση των σχολικών ειδών έγινε από την αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας και Πρόνοιας Ανθή Ζορμπά και τον αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών Μανώλη Δαλέντζα, τους οποίους συνόδευσε η προϊσταμένη Διεύθυνσης Πηγή Αποστολάκη και ο προϊστάμενος του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής Δημήτρης Πέτσας.

Σε ανακοίνωσή της, η δημοτική Αρχή τονίζει πως «επιδεικνύοντας ιδιαίτερη ευαισθησία απέναντι στην ανθρωπιστική αυτή κρίση, συνεχίζει να συνεισφέρει έμπρακτα στη στήριξή τους, απαντώντας έμπρακτα σε κάθε εκδήλωση φασισμού και ρατσιστικών αντιλήψεων».

Loading...
  • Δια Βίου Επιλογή

    Β2 Γαλλικά σε 2 μήνες από το μηδέν!

    europalso

    europalso