Πανελλήνιες 2018: Δεν απαιτείται ειδική εξέταση στα αγγλικά για τα Τμήματα Τουρισμού Πειραιά και Χίου

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔21/03/2018 - 17:20 | Author: Newsroom Ipaidia

Δεν απαιτείται ειδική εξέταση στα αγγλικά για τα Τμήματα Τουριστικών Σπουδών / Τουρισμού Πειραιά και Χίου στις

Για τα Τμήματα Τουριστικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά και Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού του Πανεπιστημίου Αιγαίου θα απαιτείται εξέταση στο ειδικό μάθημα ξένης γλώσσας «Αγγλικά» από το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 και μετά. Επομένως στο ειδικό μάθημα «Αγγλικά» δεν απαιτείται εξέταση των φετινών υποψηφίων.

Το ίδιο ισχύει και για το τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας για το οποίο θα απαιτείται οι μαθητές να εξετάζονται σε ένα από τα εξής ειδικά μαθήματα ξένων γλωσσών: «Αγγλικά», «Γαλλικά», «Γερμανικά», «Ιταλικά» από το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 και μετά. Επομένως σε ένα από τα ειδικά μαθήματα «Αγγλικά», «Γαλλικά», «Γερμανικά», «Ιταλικά» δεν απαιτείται εξέταση των φετινών υποψηφίων.

Για το νέο τμήμα Διοίκησης Τουρισμού του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής απαιτείται εξέταση σε ένα από τα εξής ειδικά μαθήματα ξένων γλωσσών: «Αγγλικά», «Γαλλικά», «Γερμανικά», «Ιταλικά» για την εισαγωγή κατά το επόμενο ακαδημαϊκό έτος 2018-2019, επομένως οι φετινοί υποψήφιοι που επιθυμούν να εισαχθούν στο νέο αυτό τμήμα θα πρέπει να δηλώσουν την/τις ξένη /ξενες γλώσσες στην αίτηση – δήλωση και να λάβουν μέρος στις ειδικές αυτές εξετάσεις.

Δείτε την εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας εδώ

Loading...
  • Δια Βίου Επιλογή

    Β2 Γαλλικά σε 2 μήνες από το μηδέν!

    europalso

    europalso