"Όλοι στο Πανεκπαιδευτικό – πανυπαλληλικό συλλαλητήριο στις 14 Μάρτη"

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔12/03/2019 - 12:41 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

Όλοι στο Πανεκπαιδευτικό – πανυπαλληλικό συλλαλητήριο στις 14 Μάρτη, 13.00, Προπύλαια

ΣΕΠΕ Κ.Σωτηρίου

Κατάργηση του προσοντολόγιου -Μαζικοί διορισμοί-Μονιμοποίηση όλων των αναπληρωτών με έστω και μία σύμβαση αποκλειστικά με βάση το πτυχίο και όλη την προϋπηρεσία, ΤΩΡΑ! Στάση εργασίας από 1-3 ώρες

Την Δευτέρα 4 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε παράσταση διαμαρτυρίας στον ΑΣΕΠ, με συμμετοχή και του συλλόγου μας, με βασικό αίτημα την κατάργηση και μη εφαρμογή του ν. 4589 για το προσοντολόγιο. Κατά την διάρκεια της, εκπρόσωποι από τα εκπαιδευτικά σωματεία και το Συντονιστικό Αναπληρωτών και Αδιορίστων ενημερώθηκαν από τους υπεύθυνους του ΑΣΕΠ, για το σύνολο των διαδικασιών και τα ασφυκτικά χρονικά περιθώρια που θέτουν εν αμφιβόλω την εφαρμογή του νόμου για φέτος! (Δελτίο Τύπου : Τι είπε ο ΑΣΕΠ – που βρίσκονται και πως προχωράνε οι διαδικασίες 😉 Ο αγώνας όλου του προηγούμενου χρόνου με αποκορύφωμα τις μεγαλειώδεις απεργιακές κινητοποιήσεις του Γενάρη άσκησαν ασφυκτική πολιτική πίεση και υποχρέωσαν την κυβέρνηση σε σοβαρές καθυστερήσεις. ΞΕΡΟΥΜΕ ότι ο αγώνας για μόνιμη δουλειά θέλει αντοχή, υπομονή και επιμονή, πείσμα και αποφασιστικότητα.

Επομένως, τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να κλιμακώσουμε τους αγώνες μας μέχρι τη νίκη. Να οξύνουμε την κινηματική πίεση για κατάργηση του προσοντολόγιου και άμεσο διορισμό όλων των αναπληρωτών με βάση το πτυχίο και την προϋπηρεσία! Καλούμε τη ΔΟΕ, να εγκαταλείψει τη στάση συναίνεσης και απραξίας απέναντι στο προσοντολόγιο και να συμβάλει στην οργάνωση του αγώνα για την κατάργησή του.

Προκηρύσσουμε 1-3 ώρες στάση εργασίας για να διευκολύνουμε τη συμμετοχή των συναδέλφων στο συλλαλητήριο στις 1μμ στα Προπύλαια . Τη στάση εργασίας μπορεί να κάνει χρήση κάθε συνάδελφος – όσες ώρες χρειάζεται – ανάλογα με το διδακτικό του πρόγραμμα (π.χ. τελευταίες ώρες στο πρωινό πρόγραμμα ή πρώτες στο ολοήμερο) προκειμένου να διευκολυνθεί για τη συμμετοχή του στην κινητοποίηση.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ για :

Κατάργηση του προσοντολογίου – του νόμου 4589/2019

Μονιμοποίηση όλων των αναπληρωτών ΤΩΡΑ με έστω και μία σύμβαση με τον άμεσο διορισμό τους αποκλειστικά με βάση το πτυχίο και όλη την προϋπηρεσία.

Μαζικούς μόνιμους διορισμούς για την κάλυψη όλων των πραγματικών αναγκών της δημόσιας εκπαίδευσης που ένα μέρος του καλύπτουν σήμερα οι πάνω από 33.000 αναπληρωτές.
Διατήρηση και επικαιροποίηση με τη φετινή προϋπηρεσία των πινάκων για τις προσλήψεις των αναπληρωτών

Την αποτροπή της αντιεκπαιδευτικής μεταρρύθμισης κυβέρνησης ΕΕ – ΟΟΣΑ / Ενάντια στην αξιολόγηση – αυτοαξιολόγηση και την υποβάθμιση της ειδικής εκπαίδευσης.

Σταθερή και μόνιμη δουλειά για όλους. Κατάργηση όλων των μορφών της ελαστικής εργασίας. Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων.

Ο σύλλογός « Κ. Σωτηρίου» καλεί σε μαζική συμμετοχή στο Πανεκπαιδευτικό- πανυπαλληλικό συλλαλητήριο στις 14/3 ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ, 13:00μμ

Loading...


  • europalso   ideascentral