"Μην πυροβολείτε τη Δάσκαλα στη Γαύδο! Φτάνει πια!"

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔19/09/2018 - 09:17 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

Μην πυροβολείτε τη Δάσκαλα!!!
Μπροστά στο θέμα που προέκυψε στο Δημοτικό Σχολείο Γαύδου κανείς δεν μπορεί να μένει σιωπηλός. Επιμένω χρόνια τώρα ότι εκεί στις εσχατιές της πατρίδας μας που υπηρετούν Δάσκαλοι και Νηπιαγωγοί δεν υπάρχουν ούτε Βατραχάνθρωποι!!!!

Παραμένουν πιστοί στο χρέος που έχουν αναλάβει και αγωνίζονται για το Σχολείο και τα παιδιά απο αγάπη και μεράκι και όχι για τις πενταροδεκάρες που πιθανά θα τους απομείνουν μετα την "Οδύσσεια " που ξεκινούν κάθε Σεπτέμβρη!

Μάνα με τρία παιδιά άφησε το σπίτι της και έφυγε για Κρήτη, ξημέρωσε στη Γαύδο , χωρίς σπίτι, χωρίς εφόδια, πείτε μου με το χέρι στην καρδιά όλοι σας πόσο θα αντέχατε!

Και έρχεται και η Δήμαρχος και λέει όσα λέει.
Αλλά ας καταλάβουν επιτέλους και άρχοντες του τόπου,Δήμαρχοι και άλλοι, ότι αυτό που σήμερα είναι οι ίδιοι το χρωστούν και στο Δάσκαλό τους!

Τους απαντώ λοιπόν όλους αυτούς και ας το καταλάβουν καλά :

Εμείς δίνουμε τον καθημερινό αγώνα για καλύτερο Σχολείο με αξιοπρέπεια και έχουμε την μεγαλύτερη ανταμοιβή, που αυτοί μια ζωή να εξουσιάζουν δε θα απολαύσουν ποτέ, το χαμόγελο και την αγάπη των παιδιών!
Αυτοσυγκράτηση ,κατανόηση και σεβασμό στους εκπαιδευτικούς είναι το λιγότερο που πρέπει να επιδείξουν οι λαλίστατοι που ζουν στις ευκολίες αντί να "καταδικάζουν " αμέσως και τόσο εύκολα χωρίς να γνωρίζουν και την πραγματικότητα.
Ε! Φτάνει πια!

Loading...
  • Δια Βίου Επιλογή    ideascentral

    europalso