Μεταθέσεις εκπαιδευτικών 2021: Πότε αναμένονται

:  Σύμφωνα με ενημέρωση του κ. , την ερχόμενη Τρίτη 23 Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν οι των συναδέλφων εκπαιδευτικών Γενικής Αγωγής και Ειδικής Αγωγής.

Συγκεκριμένα:

Π.Ε. 70 Δασκάλων 2610
Π.Ε 60 Νηπιαγωγών 506
Π.Ε 11 Φυσικής Αγωγής 176
Π.Ε. 06 Αγγλικών 190
Π.Ε. 05 Γαλλικών 28
Π.Ε. 07 Γερμανικών 2
Π.Ε. 08 Εικαστικών 0
Π.Ε 79 Μουσικής 14
Π.Ε. 086 Πληροφορικής 3
Π.Ε. 91 Θεατρικής Αγωγής 0

Το θέμα των μεταθέσεων είναι από τα σοβαρότερα και για άλλη μια φορά αναδεικνύεται η αναγκαιότητα εξεύρεσης λύσης ώστε τα Υπηρεσιακά Συμβούλια να ξαναλειτουργήσουν με συμμετοχή των Αιρετών εκπροσώπων και όχι μόνο με τα διορισμένα από την πολιτική ηγεσία μέλη, γιατί μόνο τότε θα διασφαλιστεί η Διαφάνεια και Ισονομία στις αποφάσεις!

Απαιτούμε ακόμη από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου να δοθούν όλα τα κενά χωρίς “μαγειρέματα” ώστε να ικανοποιηθεί η πλειονότητα των αιτήσεων Μετάθεσης και άμεσα να προχωρήσουν οι μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών!

Για την ενημέρωσή σας, τα θέματα της ημερήσιας διάταξης στη συνεδρίαση του ΚΥΣΠΕ είναι τα παρακάτω:

1.«Επικύρωση πινάκων κενών οργανικών θέσεων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης των δομών Ειδικής Αγωγής & Γενικής Εκπαίδευσης»

2.«Εξέταση θεμάτων αποσπάσεων εκπαιδευτικών Π.Ε. από Π.Υ.Σ.Π.Ε. σε Π.Υ.Σ.Π.Ε. για το σχολικό έτος 2020-2021 και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»

3.«Επικύρωση πινάκων των μεταθέσεων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε δομές Ειδικής Αγωγής (Σ.Μ.Ε.Α.Ε., Κ.Ε.Σ.Υ., Σχολεία Κωφών – Τυφλών και Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.), σε Πειραματικά Σχολεία Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης & στην γενική Εκπαίδευση από περιοχή σε περιοχή έτους 2021»

ip[
Exit mobile version