Με μαθητές σχολείου της Γκράβας συναντήθηκε ο Μπακογιάννης

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔28/01/2019 - 18:33 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

Με τους μαθητές του 21ου Γενικού Λυκείου Αθηνών, στο σχολικό συγκρότημά της Γκράβας, συναντήθηκε και μίλησε για όλα τα θέματα που τους απασχολούν, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Την σχετική πρόσκληση απηύθυναν οι ίδιοι οι μαθητές και ο κ. Μπακογιάννης, ανταποκρίθηκε.

Στο επίκεντρο του διαλόγου που είχαν ήταν η κατάσταση στο σχολείο τους, που όπως είπαν, έχει ελλιπή θέρμανση, αλλά και γενικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Αθήνα, όπως η εικόνα εγκατάλειψης που παρουσιάζουν πολλά πάρκα, η παράνομη στάθμευση, τα κατεστραμμένα πεζοδρόμια, οι άστεγοι κ.α.

Επίσης κουβέντιασαν και για τη σχέση των νέων με την πολιτική και ο κ. Μπακογιάννης, συμφώνησε με τους μαθητές ότι τα αιτήματα της κοινωνίας θέλουν λύσεις ανεξάρτητα από κομματικές επιλογές. «Όταν το παιδί είναι καλά είναι και η οικογένεια. Όταν η οικογένεια είναι καλά, είναι και το κράτος», σημείωσε στον Κώστα Μπακογιάννη η διευθύντρια του σχολείου, που ήταν παρούσα.

Από την πλευρά του, ο κ. Μπακογιάννης, τόνισε ότι ο «δήμαρχος δεν είναι μάγος. Χρειάζεται σχέδιο και να συμφωνήσουμε στους στόχους και τις προτεραιότητες».

Loading...


  • europalso   ideascentral