«Λουκέτο» ως την Παρασκευή στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Ôï êôÞñéï ôïõ Ïéêïíïìéêïý Ðáíåðéóôçìßïõ Áèçíþí ôçí ÔåôÜñôç 8 Íïåìâñßïõ 2017. Óå ôåôñÜùñç äéáêïðÞ ôçò åêðáéäåõôéêÞò ëåéôïõñãßáò ôïõ éäñýìáôïò, áðü ôéò 11:00 ìÝ÷ñé ôéò 15:00 ôï ìåóçìÝñé ôçò ÔåôÜñôçò, ðñï÷þñçóå ç Óýãêëçôïò ôçò ÁÓÏÅÅ, óå Ýíäåéîç äéáìáñôõñßáò ãéá ôçí êáôÜóôáóç ðïõ åðéêñáôåß ìå ôçí ðáñïõóßá ôïîéêïìáíþí óôïõò ÷þñïõò ôïõ éäñýìáôïò. (EUROKINISSI/ÃÉÁÍÍÇÓ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ)

Με ομόφωνη απόφαση της Συγκλήτου το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών διακόπτει όλες τις εκπαιδευτικές λειτουργίες του απο σήμερα 13:00 μεχρι και την Παρασκευή (6/11), ως ελάχιστη ένδειξη διαμαρτυρίας.

Η Σύγκλητος, εκφράζει επίσης την αποφασιστικότητά της να προβεί με τρόπο συντεταγμένο σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για την αποτελεσματική αντιμετώπιση κάθε είδους παράνομης συμπεριφοράς, που πλήττει την εύρυθμη λειτουργία του Ιδρύματος και την ακαδημαϊκή ελευθερία.

Ζητεί από την πολιτεία να νομοθετήσει άμεσα αποτελεσματικά και εφαρμόσιμα μέτρα για την προστασία της κοινότητας (φοιτητών-φοιτητριών, διδακτικού-ερευνητικού και διοικητικού προσωπικού) και της περιουσίας του Ιδρύματος.

ip[
Exit mobile version