Κακοκαιρία: Ποιά σχολεία θα παραμείνουν κλειστά σήμερα Τετάρτη 28/2

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔28/02/2018 - 09:12 | Author: Newsroom Ipaidia

Δείτε αναλυτικά τη λίστα με τα λόγω κακοκαιρίας:

Δήμος Φλώρινας

Σας γνωρίζουμε ότι την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018 τα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας, θα παραμείνουν κλειστά, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δήμος Αμυνταίου

Με απόφαση του Δημάρχου Αμυνταίου τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου θα λειτουργήσουν την Τετάρτη 28/02/2018 μια ώρα αργότερα από το κανονικό τους ωράριο, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν. Οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δήμος Πρεσπών

Με απόφαση του Δημάρχου Πρεσπών, Παναγιώτη Πασχαλίδη, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου θα ξεκινήσουν τα μαθήματά τους αύριο Τετάρτη 28.2.2018 δύο ώρες αργότερα λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών.

Δήμος Νεστορίου

Με απόφαση του Δημάρχου Νεστορίου κ. Πασχάλη Γκέτσιου τα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης του Δήμου Νεστορίου την Τετάρτη 28/02/2018 στις 09:00 το πρωί λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Δήμος Γρεβενών

Με απόφαση του Δημάρχου Γρεβενών, Γιώργου Δασταμάνη τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου θα ξεκινήσουν τα μαθήματά τους αύριο Τετάρτη 28.2.2018 στις 9:30 λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Νομός Έβρου

Για τη λειτουργία των σχολείων αύριο Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018 αποφασίστηκαν τα εξής: – Στην περιοχή ευθύνης του Δήμου Ορεστιάδας θα είναι ΚΛΕΙΣΤΑ. – Στο Δήμο Διδυμοτείχου θα είναι ΚΛΕΙΣΤΑ. – Στο Δήμο Σουφλίου ανοιχτά σε όλο το Δήμο εκτός αν το πρωί χρειαστεί να μεταβληθεί η απόφαση λόγω επιδείνωσης. Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Βαγγέλης Πουλιλιός δήλωσε πως η απόφαση είναι να ανοίξουν αύριο Τετάρτη κανονικά τα σχολεία σε ολόκληρο τον δήμο, εκτός αν απόψε ξαναρχίσουν οι χιονοπτώσεις, κλείσουν οι δρόμοι και υπάρχει το πρωί πολύ σοβαρό πρόβλημα μετακινήσεων λόγω παγετού. Γι’ αυτό και άφησε στην διακριτική ευχέρεια των διευθυντών των σχολείων, να πάρουν διαφορετική απόφαση αν παραστεί ανάγκη.

Στο Δήμο Αλεξανδρούπολης θα λειτουργήσουν όλα κανονικά εκτός και αν υπάρξει επιδείνωση του καιρού το βράδυ οπότε και θα ανακοινωθεί το πρωί. – Στο Δήμο Σαμοθράκης θα είναι ΑΝΟΙΧΤΑ εκτός και αν επιδεινωθεί κατά τη διάρκεια της νύχτας ο καιρός.

Loading...


  • europalso   ideascentral