Υπενθύμιση οφειλόμενων ενεργειών με τη λήξη του διδακτικού έτους 2014 – 2015

Με τη λήξη του διδακτικού έτους 2014-2015, παρακαλούμε να έχετε υπόψη σας τα παρακάτω :Τα σχετικά με τη λήξη του διδακτικού στα Νηπιαγωγεία ρυθμίζονται από το άρθρο 3 του

εγκύκλιο του ΥΠ.Ε.Π.Θ.
Παρακαλούνται επίσης όσοι/ες έχουν την πρόθεση να κάνουν χρήση της εννιάμηνης άδειας ανατροφής να το δηλώσουν προφορικά στην υπηρεσία μας.
Υποβλητέα Στοιχεία
1. Οι Προϊστάμενοι/ες των Νηπιαγωγείων θα υποβάλουν στην Υπηρεσία μας (στον κο Δημητριάδη Κυριάκο) συμπληρωμένο τον με στοιχεία για το προσωπικό του νηπιαγωγείου κατά το σχολικό έτος 2014-2015. Εφιστούμε την προσοχή σας στον πίνακα με τα στοιχεία επικοινωνίας του προσωπικού του νηπιαγωγείου να συμπληρωθούν μόνο αυτά των μόνιμων εκπαιδευτικών και όχι αναπληρωτών και ωρομισθίων και να ελεγχθούν για την ακρίβειά τους.(Παράκληση για τη συμπλήρωση με αλφαβητική σειρά)
Υπενθυμίσεις
Με τη φροντίδα των Προϊσταμένων των Νηπιαγωγείων θα συμπληρωθούν όλα τα υπηρεσιακά βιβλία με προσοχή και επιμέλεια. Την 22η Ιουνίου δεν πρέπει να υπάρχει διοικητική ή διαχειριστική εκκρεμότητα.
Όλα τα βιβλία που προβλέπονται τηρούνται κανονικά και χειρόγραφα και δε νοείται η υποκατάστασή τους είτε με ηλεκτρονικά αρχεία είτε με ντοσιέ από εκτυπωμένες σελίδες ή ακόμη και με βιβλιοδεσία τέτοιων σελίδων.
Οι Προϊστάμενοι/ες των Νηπιαγωγείων, έπειτα από συνεννόηση με τις κατά τόπους Δημοτικές Αρχές, να μεριμνήσουν από τώρα, ώστε να προγραμματισθούν και να ολοκληρωθούν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού οι τυχόν εργασίες επισκευής και συντήρησης των διδακτηρίων. Όσες από τις Προϊστάμενες των Νηπιαγωγείων απομακρυνθούν κατά τις θερινές διακοπές από την έδρα τους, πρέπει να διασφαλίσουν την περιουσία της σχολικής μονάδας, να μεριμνήσουν για την τακτοποίηση των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Επίσης, όσοι Προϊστάμενοι/ες Νηπιαγωγείων για οποιονδήποτε λόγο δε θα υπηρετήσουν στο ίδιο Νηπιαγωγείο το επόμενο σχολικό έτος, πρέπει να παραδώσουν με πρωτόκολλο παράδοσης και παραλαβής το υλικό και το αρχείο του Νηπιαγωγείου στους Προέδρους των Σχολικών Επιτροπών. Αντίγραφο του πρωτοκόλλου θα αποσταλεί και στην Υπηρεσία μας για ενημέρωση του φακέλου του Νηπιαγωγείου.
Την 1η Σεπτεμβρίου 2015, όλοι οι εκπαιδευτικοί πρέπει να παρουσιαστούν στην οργανική τους θέση και να αναλάβουν υπηρεσία. Όσοι εκπαιδευτικοί δεν τοποθετήθηκαν σε συγκεκριμένο Νηπιαγωγείο θα παρουσιαστούν στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Οι Προϊσταμένες των Νηπιαγωγείων θα υποβάλουν στην Υπηρεσία μας τις του εκπαιδευτικού προσωπικού.
Επισημαίνεται ότι σύμφωνα με τα άρθρα 11 παρ. 6 περιπτ. α΄ εδαφ. (1) και α (2) του Π.Δ. 200/98 οι Σύλλογοι Διδασκόντων συντάσσουν τον απολογισμό του εκπαιδευτικού έργου, αντίγραφο του οποίου οφείλουν να στέλνουν στην αρμόδια Σχολική Σύμβουλο και στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης.
Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλους, εκπαιδευτικούς, μαθητές, τους γονείς τους καθώς και στο βοηθητικό προσωπικό των σχολείων Χαρούμενες Θερινές Διακοπές!
ip[
Exit mobile version